October 16, 20186 yr 3 minutes ago, Cash said: Mi Slovenci Izvini, mislio sam da je dosad vec svima jasno da sam Albanac sa Kosova! Tacnije, iz severne Mitrovice! Edited October 16, 20186 yr by rooney
October 16, 20186 yr 19 minutes ago, rooney said: Izvini, mislio sam da je dosad vec svima jasno da sam Albanac sa Kosova! Tacnije, iz severne Mitrovice! Danas kec na Francusku
October 16, 20186 yr 3 minutes ago, rooney said: Faleminderit shumë! Ubil jih bojo Francozi. Nemci so kurac Ljubljana je bolana, Magnifico je peder
October 16, 20186 yr 4 minutes ago, Cash said: Ubil jih bojo Francozi. Nemci so kurac Ljubljana je bolana, Magnifico je peder za razliku od tebe, ja te sve razumem al' su me srbi odrali pa nema za sta da me pas ujede veceras. Znam da su Francuzi bolji i da su Nemci kurac. I da, Emona je bolja! Edited October 16, 20186 yr by rooney
October 16, 20186 yr 1 minute ago, rooney said: za razliku od tebe, ja te sve razumem al su me srbi odrali pa nema za sta da me pas ujede veceras. Znam da su Francuzi bolji i da su Nemci kurac. I, da Emona je bolja! I Magnifico je peder
October 16, 20186 yr Ko je penalčina na SK koja je ovu golčinu Gricmana prvo nazvala autogolom? Je li ovo onaj sektaš? Đe ih nalaze ovakve, falim te bože...