Ros Posted November 29, 2018 Posted November 29, 2018 17 hours ago, porucnik vasic said: Ја мислим да их је Милер онолико задужио. Да му дају уговор док се не пензионише. Билал и Робен су по мени два камена у Бајерну. За Хумелса би ми било драго да га шутну опет. Мислим да се обрукао што се вратио из Дортмунда. Прате ли Ребића, чини ми се да би он лепо попунио рупу на крилу. bayern se zeznuo sto nije miler uvalio nekom posle brazila. tad je vredeo nesto. sve posle je go racq sta on igra
Strahan Posted November 29, 2018 Posted November 29, 2018 Miler nije na prodaju pa da jos x sezona nista ne igra. Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Ros Posted November 29, 2018 Posted November 29, 2018 44 minutes ago, Strahan said: Miler nije na prodaju pa da jos x sezona nista ne igra. Gesendet von iPhone mit Tapatalk onda neka mu zena i dalje menja trenera
porucnik vasic Posted November 29, 2018 Posted November 29, 2018 1 hour ago, Ros said: onda neka mu zena i dalje menja trenera Брате, те Баварке су изгледа нека опасна комбинација Миличајки,Гружанки и Сремица. Иначе мени није уопште јасно како ниједан клуб у Немачкој није пазарио Марина.
Ros Posted November 29, 2018 Posted November 29, 2018 18 minutes ago, porucnik vasic said: Брате, те Баварке су изгледа нека опасна комбинација Миличајки,Гружанки и Сремица. Иначе мени није уопште јасно како ниједан клуб у Немачкој није пазарио Марина. otprilike tako nekako
Ros Posted November 29, 2018 Posted November 29, 2018 24 minutes ago, porucnik vasic said: Брате, те Баварке су изгледа нека опасна комбинација Миличајки,Гружанки и Сремица. Иначе мени није уопште јасно како ниједан клуб у Немачкој није пазарио Марина. kovac uveo milera u 71-om minutu protiv frajbura, a gospoja liza napisala na instagramu: "potrebno je bilo 70 minuta da ukljuci mozak"
aram Posted November 29, 2018 Posted November 29, 2018 ja ne razumem šta vi imate protiv gospođe Miler
ArleKino Posted November 29, 2018 Posted November 29, 2018 2 hours ago, aram said: ja ne razumem šta vi imate protiv gospođe Miler Ma daj, to ni Federer ne bi jebo.
Lancia Posted November 29, 2018 Posted November 29, 2018 (edited) 2 hours ago, aram said: ja ne razumem šta vi imate protiv gospođe Miler tako brate Arame, da znamo o kome se prica. Ja nemam nista protiv, a vidim da frau Miler ima i laku ruku. 24 minutes ago, ArleKino said: Ma daj, to ni Federer ne bi jebo. Arle prostacino stara Edited November 29, 2018 by Majo
aram Posted November 29, 2018 Posted November 29, 2018 12 minutes ago, MiddleClass said: Ruzna i nema sise. Kad smo kod prostačine
Recommended Posts