J.R. Cash Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 1 minute ago, Tresko said: Kakva galerija kretena jebote.........Ivanović, Miletić, Pantić, Šćekić, Marković ne zna se ko je gori. Ostali su bolji?
SNARC Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 Koji nivo amaterizma..dvojica duplim pasom izbace petoricu iz igreBatica da podnese ostavku..da se ne bruka sa ovima a balvane da vodi onaj ko ih je doveo, jebo ih Iliev u dupeSent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk
Lord Stef Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 Mi ne igramo lose, mi ne postojimo uopste, nula, nicht, zero. Jedan jedini fudbalski potez nismo napravili.
mozzer Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 1 minute ago, SNARC said: Koji nivo amaterizma..dvojica duplim pasom izbace petoricu iz igre Batica da podnese ostavku..da se ne bruka sa ovima a balvane da vodi onaj ko ih je doveo, jebo ih Iliev u dupe Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk Pa napisi mejl Vucicu za to
bradilko Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 2 minutes ago, Tresko said: Kakva galerija kretena jebote.........Ivanović, Miletić, Pantić, Šćekić, Marković ne zna se ko je gori. +1 pa jebem im mater. pa sta koji kurac ovi treniraju? igraju kao najgori volovi
twisted Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 (edited) +10000 za mozzerov post. gasim laptop neću se nerviram više. aj pa ostajte mi uzdravlje. vidimo se u blatu superlige Edited August 30, 2018 by twisted
Goranz Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 Ipak je to bio lep izlet, posećen je deo Istanbula koji nije toliko poznat srpskoj javnosti, igrači su dobili priliku da zaigraju na stadionu od 110 miliona evra... dobijeno je mnogo više nego što laici misle.
SNARC Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 Pa napisi mejl Vucicu za toNjemu da imam prilike da se obratim, Partizan bi mi bio 116. stavka. Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk
Recommended Posts