August 23, 20186 yr Author Dav drveta iz Subotice na terenu u zadnjih 15 minuta protiv bešiktaša. Ivici majmunu ovi iz uprave Spartaka da podignu spomenik ispred stadiona.
August 23, 20186 yr s obzirom da nam je pola tima iz su, a druga polovina iz mne da promenimo ime u fk lovćenac
August 23, 20186 yr Bolji Partizan u drugom. Ovaj Besiktas je bas propao ove sezone a prosle su bili odlicni. Edited August 23, 20186 yr by borris_
August 23, 20186 yr 6 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: eh da je brazilc. nemamo mi pare za njih ovaj je zelenortski ostrvljanin Garantujem ti da bi ga Šenol momentalno uzeo umesto Larina kada bi bilo moguće (da li je neko primetio dotičnog na terenu?) Znači, pola ovih naših šehida neće igrati u revanšu a na drugoj strani se vraća Babel. Tugo, nesrećo. Opa, Utoka Tore ušla na teren. Istorijski trenutak, takoreći.
August 23, 20186 yr meni je ovo do sada (84 min) ok, plasio sam se da ce biti mnogo gore tj smejanje od muke
August 23, 20186 yr 6 minutes ago, Redoran said: Garantujem ti da bi ga Šenol momentalno uzeo umesto Larina kada bi bilo moguće (da li je neko primetio dotičnog na terenu?) Znači, pola ovih naših šehida neće igrati u revanšu a na drugoj strani se vraća Babel. Tugo, nesrećo. Opa, Utoka Tore ušla na teren. Istorijski trenutak, takoreći. A Negredo?