mozzer Posted August 3, 2018 Posted August 3, 2018 Sa ovom igrom od juce bukvalno nemamo sta da trazimo, iako je Nord prilicno mlad tim. AKo dodje Mirkovic, da se izdere na ove majmuncice neke u ekipi, odstrani par tzv igraca i sastavi nekih standardnih 11 za ovo kratko vreme, mozda imamo neke sanse. Prve kvote za prvu utakmicu u Danskoj: 2.35 1 3.30 X 2.80 2
Kreator Posted August 3, 2018 Author Posted August 3, 2018 jel uefa skrojila podgrupe za današnje izvlačenje? ne mogu da nađem na uefa sajtu.
Boza_zvani_Pub Posted August 3, 2018 Posted August 3, 2018 2 minutes ago, BlackGeorge said: jel uefa skrojila podgrupe za današnje izvlačenje? ne mogu da nađem na uefa sajtu. Zreb je u ponedeljak
Kreator Posted August 3, 2018 Author Posted August 3, 2018 Just now, Boza_zvani_Pub said: Zreb je u ponedeljak My bad. Podgrupe će onda u nedelju uveče ili rano u ponedeljak.
Kreator Posted August 4, 2018 Author Posted August 4, 2018 (edited) Fudbaleri Partizana neće imati lak zadatak u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope u kojima će im protivnik biti Nordsjiland. Međutim, iz Dansek stižu vesti koje će makar malo olakšati crno-belima, pošto će Nordsjeland igrati dvomeč bez najboljeg igrača Matijasa Jensena. Vezista koji je na radaru brojnih evropskih klubova, povredio se pre nekoliko dana i neće biti u timu protiv Partizana za obe utakmice. - Jensen se povredio i predviđaju mu pauzu od 20 dana. Tu je takođe šansa Partizana i nada u prolaz u sledeće kolo kvalifikacija - ispričao je za ''Večernje novosti'' golman Arhusa Aleksandar Jovanović, ali i istakao da neće crno-belima biti lako. - Ono što je osnovni utisak o ovom timu jeste potpuno netipičan stil igre u odnosu na ostale klubove iz skandinavske škole. Kod njih nema dugih lopti i preskakanja igre. Ubedljivo su najmlađi tim danskog šampionata i oslanjaju se isključivo na talente iz svoje škole fudbala. Svakog leta prodaju za velike pare i u dobre klubove širom sveta i Evrope najmanje tri ili četiri svoja igrača. prvo kolo kvalifikacija lige evrope (revanš meč) Dansko prvenstvo... Edited August 4, 2018 by BlackGeorge
Kreator Posted August 4, 2018 Author Posted August 4, 2018 (edited) prva utakmica prvog kola kvalifikacija lige evrope: Povređeni najbolji igrač Matijas Jensen je igrač sa brojem 10 na klipovima (samo na dve utakmice je igrao od ovih 5 koje sam postovao). Edited August 4, 2018 by BlackGeorge
Ted Posted August 4, 2018 Posted August 4, 2018 ajd da vidimo na sta ce ekipa da lici, hocel biti kakve reakcije....u postojecem stanju bilo koji od ova 4 je nepremostiv. dobro, Sevilja je nepremostiva kako god ako ne bude nikakve reakcije nećemo ni prpci dalje pa je sve ovo nebitno
Filozof manijak Posted August 4, 2018 Posted August 4, 2018 I neće je biti, sezona je već sad propala.
Azdaja Posted August 4, 2018 Posted August 4, 2018 Teško, teže. Toliko o koeficijentu, Bato nadji neki čarobni štapić.
Ted Posted August 4, 2018 Posted August 4, 2018 ja koliko se sećam priče, mi sledeće sezone imamo veći koeficijent nego sada sezona ne mora da bude propast nužno.čak i ako se ne osvoji ništa, odnosno titula, pošto je kup kurac lipov
ZokiAsov Posted August 4, 2018 Posted August 4, 2018 Mislim ako cemo od genta i makabija raspalog da strahujemo onda bolje da se ne takmicmo. Vreme je za osvetu besiktasu, duzni su nam ostali.
*edited by mod Posted August 5, 2018 Posted August 5, 2018 9 hours ago, ZokiAsov said: Mislim ako cemo od genta i makabija raspalog da strahujemo onda bolje da se ne takmicmo. Vreme je za osvetu besiktasu, duzni su nam ostali. Daj bolje makabi ili Belgijance. A ovima nek se svetimo u grupnoj fazi ako vec mora.
Recommended Posts