Jump to content
IGNORED

FK Partizan - Liga Evrope 2018/19.

Kreator

Recommended Posts

Posted

Sa ovom igrom od juce bukvalno nemamo sta da trazimo, iako je Nord prilicno mlad tim. AKo dodje Mirkovic, da se izdere na ove majmuncice neke u ekipi, odstrani par tzv igraca i sastavi nekih standardnih 11 za ovo kratko vreme, mozda imamo neke sanse. Prve kvote za prvu utakmicu u Danskoj: 2.35 1 3.30 X 2.80 2

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

175

• kud u maglu Simoviću

109

• Ted

106

• mozzer

57

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

jel uefa skrojila podgrupe za današnje izvlačenje? ne mogu da nađem na uefa sajtu.

Posted
2 minutes ago, BlackGeorge said:

jel uefa skrojila podgrupe za današnje izvlačenje? ne mogu da nađem na uefa sajtu.

Zreb je u ponedeljak

Posted

Neces ih naci prije ponedeljka.

Posted
Just now, Boza_zvani_Pub said:

Zreb je u ponedeljak

My bad. Podgrupe će onda u nedelju uveče ili rano u ponedeljak.

Posted (edited)

Fudbaleri Partizana neće imati lak zadatak u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope u kojima će im protivnik biti Nordsjiland. Međutim, iz Dansek stižu vesti koje će makar malo olakšati crno-belima, pošto će Nordsjeland igrati dvomeč bez najboljeg igrača Matijasa Jensena. Vezista koji je na radaru brojnih evropskih klubova, povredio se pre nekoliko dana i neće biti u timu protiv Partizana za obe utakmice.

- Jensen se povredio i predviđaju mu pauzu od 20 dana. Tu je takođe šansa Partizana i nada u prolaz u sledeće kolo kvalifikacija - ispričao je za ''Večernje novosti'' golman Arhusa Aleksandar Jovanović, ali i istakao da neće crno-belima biti lako. - Ono što je osnovni utisak o ovom timu jeste potpuno netipičan stil igre u odnosu na ostale klubove iz skandinavske škole. Kod njih nema dugih lopti i preskakanja igre. Ubedljivo su najmlađi tim danskog šampionata i oslanjaju se isključivo na talente iz svoje škole fudbala. Svakog leta prodaju za velike pare i u dobre klubove širom sveta i Evrope najmanje tri ili četiri svoja igrača.

prvo kolo kvalifikacija lige evrope (revanš meč)

Dansko prvenstvo...

Edited by BlackGeorge
Posted (edited)

prva utakmica prvog kola kvalifikacija lige evrope:

Povređeni najbolji igrač Matijas Jensen je igrač sa brojem 10 na klipovima (samo na dve utakmice je igrao od ovih 5 koje sam postovao).

Edited by BlackGeorge
Posted

Sevilja, Besiktas, Gent ili Makabi

Posted

ajd da vidimo na sta ce ekipa da lici, hocel biti kakve reakcije....u postojecem stanju bilo koji od ova 4 je nepremostiv. dobro, Sevilja je nepremostiva kako god

ako ne bude nikakve reakcije nećemo ni prpci dalje pa je sve ovo nebitno

Posted

I neće je biti, sezona je već sad propala.

Posted

Teško, teže. 

Toliko o koeficijentu, Bato nadji neki čarobni štapić. 

Posted

ja koliko se sećam priče, mi sledeće sezone imamo veći koeficijent nego sada

sezona ne mora da bude propast nužno.čak i ako se ne osvoji ništa, odnosno titula, pošto je kup kurac lipov

Posted

Mislim ako cemo od genta i makabija raspalog da strahujemo onda bolje da se ne takmicmo. Vreme je za osvetu besiktasu, duzni su nam ostali.

Posted
9 hours ago, ZokiAsov said:

Mislim ako cemo od genta i makabija raspalog da strahujemo onda bolje da se ne takmicmo. Vreme je za osvetu besiktasu, duzni su nam ostali.

Daj bolje makabi ili Belgijance. A ovima nek se svetimo u grupnoj fazi ako vec mora.