Jump to content

FK Partizan - Liga Evrope 2018/19.

Featured Replies

Sa ovom igrom od juce bukvalno nemamo sta da trazimo, iako je Nord prilicno mlad tim. AKo dodje Mirkovic, da se izdere na ove majmuncice neke u ekipi, odstrani par tzv igraca i sastavi nekih standardnih 11 za ovo kratko vreme, mozda imamo neke sanse. Prve kvote za prvu utakmicu u Danskoj: 2.35 1 3.30 X 2.80 2

• Author

jel uefa skrojila podgrupe za današnje izvlačenje? ne mogu da nađem na uefa sajtu.

2 minutes ago, BlackGeorge said:

jel uefa skrojila podgrupe za današnje izvlačenje? ne mogu da nađem na uefa sajtu.

Zreb je u ponedeljak

Neces ih naci prije ponedeljka.

• Author
Just now, Boza_zvani_Pub said:

Zreb je u ponedeljak

My bad. Podgrupe će onda u nedelju uveče ili rano u ponedeljak.

• Author

Fudbaleri Partizana neće imati lak zadatak u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope u kojima će im protivnik biti Nordsjiland. Međutim, iz Dansek stižu vesti koje će makar malo olakšati crno-belima, pošto će Nordsjeland igrati dvomeč bez najboljeg igrača Matijasa Jensena. Vezista koji je na radaru brojnih evropskih klubova, povredio se pre nekoliko dana i neće biti u timu protiv Partizana za obe utakmice.

- Jensen se povredio i predviđaju mu pauzu od 20 dana. Tu je takođe šansa Partizana i nada u prolaz u sledeće kolo kvalifikacija - ispričao je za ''Večernje novosti'' golman Arhusa Aleksandar Jovanović, ali i istakao da neće crno-belima biti lako. - Ono što je osnovni utisak o ovom timu jeste potpuno netipičan stil igre u odnosu na ostale klubove iz skandinavske škole. Kod njih nema dugih lopti i preskakanja igre. Ubedljivo su najmlađi tim danskog šampionata i oslanjaju se isključivo na talente iz svoje škole fudbala. Svakog leta prodaju za velike pare i u dobre klubove širom sveta i Evrope najmanje tri ili četiri svoja igrača.

prvo kolo kvalifikacija lige evrope (revanš meč)

Dansko prvenstvo...

Edited by BlackGeorge

• Author

prva utakmica prvog kola kvalifikacija lige evrope:

Povređeni najbolji igrač Matijas Jensen je igrač sa brojem 10 na klipovima (samo na dve utakmice je igrao od ovih 5 koje sam postovao).

Edited by BlackGeorge

Sevilja, Besiktas, Gent ili Makabi

Pa Gent i Makabi su playable. 

ajd da vidimo na sta ce ekipa da lici, hocel biti kakve reakcije....u postojecem stanju bilo koji od ova 4 je nepremostiv. dobro, Sevilja je nepremostiva kako god

ako ne bude nikakve reakcije nećemo ni prpci dalje pa je sve ovo nebitno

I neće je biti, sezona je već sad propala.

Teško, teže. 

Toliko o koeficijentu, Bato nadji neki čarobni štapić. 

ja koliko se sećam priče, mi sledeće sezone imamo veći koeficijent nego sada

sezona ne mora da bude propast nužno.čak i ako se ne osvoji ništa, odnosno titula, pošto je kup kurac lipov

Mislim ako cemo od genta i makabija raspalog da strahujemo onda bolje da se ne takmicmo. Vreme je za osvetu besiktasu, duzni su nam ostali.

9 hours ago, ZokiAsov said:

Mislim ako cemo od genta i makabija raspalog da strahujemo onda bolje da se ne takmicmo. Vreme je za osvetu besiktasu, duzni su nam ostali.

Daj bolje makabi ili Belgijance. A ovima nek se svetimo u grupnoj fazi ako vec mora.