W.F.C. Posted February 24, 2019 Posted February 24, 2019 Nije tek tako uvodjenje VAR - a, a uz to po meni je i samo tako njesra... https://sport.blic.rs/fudbal/domaci-fudbal/arbitar-igor-radojcic-za-blic-o-prednostima-uvodenja-video-tehnologije-samo-obuka-za/9enwkqf
mrdja Posted February 24, 2019 Posted February 24, 2019 15 minutes ago, goofs said: Pa nije nepostojeci vec je 50/50 ne znam da li si video situaciju, mnogo je sumnjiva, nit tamo nit vamo. ma, nije 50/50 😀 ocigledno ga je udarila u grudi prvo ... cak i ako je posla toga zakacila ruku; to nije penal. VAR funkcionise tako sto cetvorica sudija u VAR sobi pogledaju snimak i onda zovu glavnog sudiju ako misle da je on doneo pogresnu odluku. Ako se slazu sa njegovom odlukom, ne zovu ga. Ja stvarno nemam nikakve dileme da penal nije postojao, nakon sto sam video snimak nekoliko puta. Problem je u tome sto bi glavni sudija priznao tri svoje greske prihvativsi i ovu sugestiju sudija u VAR sobi. Najverovatnije ce sudija na led nekoliko meseci (kao Orsato posle performansa na utakmicu Inter-Juve), ali zvanicne objave nece biti. Meni licno je ovo prva utakmica koju sam gledao u poslednjih desetak godina na kojoj je glavni sudija sve iole diskutabilne situacije presudio u korist jednog tima ... nacisto se pogubio pod pritiskom publike, takvi ne bi trebalo da sude utakmice prve dve lige ni u jednoj ozbiljnoj drzavi. Nazalost, vreme je takvi da se za pristojno sudjenje mora gledati Spanska liga ... u Italiji sudije slabo poznaju fudbal, u Engleskoj ih ne salju u penziju dok ne pocnu da posrcu po terenu onako stari i, ponekad, debeli pa nikan nisu dovoljno dobro postavljeni da donesu pravu odluku
mrdja Posted February 24, 2019 Posted February 24, 2019 sad sam ponovo pogledao snimak ovog penala na kraju ...da lakrdija bude veca, Chiesa je dosao do lopte tako sto je D’Ambrosia udario laktom u lice .... haha, kakva farsa 😀😀 Svidja mi se izjava Spalettija “ako ne moze da podnese zvizduke iz publike, ne treba da se babi ovim poslom”. Pioli je rekao da po njemu nijedan penal nije postojao
mlatko Posted February 24, 2019 Posted February 24, 2019 nije ni ovo, pa ipak jeste. Al da je Var 1 glupost, jeste 100% Dobro i fudbal je izdzikljao u jednu smrdljivu zabu kojoj ne vredi posvecivati previse paznje.Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
W.F.C. Posted February 25, 2019 Posted February 25, 2019 (edited) Meni VAR u sustini samo povecava taj hajp oko sudija koji je aktuelan svuda u zadnje vreme i ne svidja mi se, odvlaci paznju od same igre umesto sto joj doprinosi, bar po ovome sto vidim do sad, ne znam. Edited February 25, 2019 by W.F.C.
Miljenko Posted February 25, 2019 Posted February 25, 2019 Nema druge nego ovako, a ne da cela utakmica zavisi od slobodne procene jednog coveka. Ako na hokeju ne smeta pregledanje snimka i po 10 minuta, nece ni ovde.
Meazza Posted February 25, 2019 Posted February 25, 2019 Nema nista bez suspenzija/crvenih za bezocno simuliranje. Ne samo zato sto je nefer vec i sto je ruzno za gledanje. Fudbal se pretvorio u padavicarski sport prepun prekida i seckanja, a efektivne igre sve manje.
Miljenko Posted February 25, 2019 Posted February 25, 2019 To sve stoji. Sinoc sam iz kladionicarskih razloga, gledao mec Jorge Wilstermann-Guabira (Bolivia 1). Gosti su poveli rano, da bi njihov golman najpre krenuo da odugovlaci pri svakom ispucavanju. U drugom poluvremenu se to pretvorilo u besomucno seckanje, zbog iznenadnih padova gostujucih igraca (grcevi, pravi i lazni udarci u glavu). Igraci su ukapirali da sudija mora reagovati kod povrede glave (nebitno da li je ima, ali mora da proveri) i to obilato koriste. Scena kada liku ukazuju pomoc tako sto mu prskaju stopalo, a on se sve vreme valja i drzi za lice. Odjednom hop, zgrabio flasicu vode i za 10 sekundi idemo dalje. Hokej gledam cesto i ima dajvovanja i tamo, no ne u ovoj meri. Baseball je meni jedini sport trenutno gde nema simuliranja i slicnih gluposti i zbog toga mozda i najprivlacniji za gledanje (stoji da ne postoji vremensko ogranicenje). Da se vratimo na fudbal; pojedini igraci su se toliko izvestili kod padanja, da je povremeno i na snimku tesko videti sta je faul, a sta ne.
Meazza Posted February 25, 2019 Posted February 25, 2019 Posle kazu da je fudbal sad brzi. Znaci bilo koji drugi pridev, samo ne "brzi". Da se razumemo, ne mislim samo na Serie A, gde je to sad bolno ocigledno. Ladno mogu poceti da ubacuju rekame, bilo bi gledljivije.
Mr.Mxyzptlk Posted February 25, 2019 Posted February 25, 2019 Kakav gol za fiorentinu iz free kickaSent from my STF-L09 using Tapatalk
mrdja Posted February 25, 2019 Posted February 25, 2019 1 hour ago, extragluv said: Kakav gol za fiorentinu iz free kicka Sent from my STF-L09 using Tapatalk Jako lep sut, iako je sam prekrsaj i te kako upitan. Doduse, bio je strasno jak vetar u smeru prema golu Intera u drugom poluvremenu pa je i to verovatno malo uticalo.
crtamOrasi Posted March 1, 2019 Author Posted March 1, 2019 Lekcija za Arape iz oblasti zaobilazenja ffp-a. Ceo vek lopovluka i vatanja krivina.
W.F.C. Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 10 minutes ago, crtamOrasi said: @MiddleClass +1 Sardinija calling
crtamOrasi Posted March 1, 2019 Author Posted March 1, 2019 Ko bi reko da ce se ovako temeljno raspasti
Recommended Posts