Jump to content
IGNORED

Serie A 2018-2019

crtamOrasi

Recommended Posts

Posted

Utera je qrcem.

Ali kakva spajalica DDR za ElSharavija :Hail:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• crtamOrasi

335

• MiddleClass

188

• goofs

165

• John Coltrane

151

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Idi Monchi u kur krasni, i ti i tvoj trener se terajte u tri lepe. Necemo se dovuci do CL mesta sa ovom igrom, nema sanse. Dogodine u Beer Shevi.

Posted

Ovi pokojnici će dobiti Violu izgleda. Ne mogu da se otmem utisku da smo vidjeni da se dva kiksa oprostimo od CL. I za ovu i narednu sezonu.

Posted

Mislim da je za Romu najbitnije sada da izbaci Porto i puna kapa. To su dve odlicne sezone u Evropi onda, nije mala stvar uopste.

Posted
3 minutes ago, W.F.C. said:

Mislim da je za Romu najbitnije sada da izbaci Porto i puna kapa. To su dve odlicne sezone u Evropi onda, nije mala stvar uopste.

Sezona bez CL para nas gura u ekstremniju rasprodaju.

Ako ne dobijemo felazio ispadamo iz trke za 1-4 i gubimo rutinski od Porta dok smo u daunu.

Sjebao nas je šampionski Milan Piatekom i Paquetom, rutinski bismo ih pretekli.

Jedino što mu uliva nadu je što je Lotitto još veći maler od nas, vidim da je zvao egzorciste u klub da bi prekinuo seriju povreda.

Posted

Ovaj Milan je sprdnja od rostera i trenera. Roma moze lagano do 4. mjesta, ali nece... :D

Posted

Ma gde nećemo, dobijamo na madjije poslednja dva meseca (6-2-0 u poslednjih 8), a i dalje zaostajemo. Na kraju ćemo istrošiti sreću, kad tad mora da se desi.

Prosuli smo jednom 3-0, dva puta 2-0 protiv krš ekipa, izgubili od Spala jod kuće, užasnih Bologne i Udinesea, izmigoljio nam se Milan sa lopate pre neku nedelju... A tek treba da igramo sa Juventusom, Napolijem, Interom, Fiorentinom, Laziom, Sampom.

Ništa nije sigurno, naravno, možda Džeko izadje iz hibernacije i sam nas uvede u 4, ali smo svakako u lošoj poziciji.

Posted

Au pizdarije u Firenci, penal za Fio u 97 :D ja ga ne bih svirao, medjutim sudija je svirao i time prekinuo akciju, a posle preko VARa je mogao da ga ponisti ali bi Fiorentina bila poprilicno ostecena time. 

24 minutes ago, MiddleClass said:

Ovaj Milan je sprdnja od rostera i trenera. Roma moze lagano do 4. mjesta, ali nece... :D

Milan se preporodio od kad je otisao Higuain i od kako su poceli da se skupljaju povredjeni igraci. 

Posted

pre toga su na VARu poništil gol Fiorentine, pa nije hteo dva puta da ih ispali

Posted

Da, plus im je jos jedan penal ponisten preko VARa, to sam samo procitao, nisam video te situacije. A Interu je svirao penal. Sve su to verovatno sitnice koje ti donose prevagu u ovakvim 50/50 situacijama.

Posted

Prve tri provere u korist Intera - nema ofsajda kod prvog Interovog gola, penal za treci Intera, ponisten Fiorentinin zbog faula Muriela. Drugi i treci bez dileme ispravni, prvi i cetvrti i ne bas. Ovo nije trebao da sudi, ali nije trebao ni prvi gol Intera da pusti.