Jump to content

Serie A 2018-2019

Featured Replies

Utera je qrcem.

Ali kakva spajalica DDR za ElSharavija :Hail:

• Author

Idi Monchi u kur krasni, i ti i tvoj trener se terajte u tri lepe. Necemo se dovuci do CL mesta sa ovom igrom, nema sanse. Dogodine u Beer Shevi.

• Author

Ovi pokojnici će dobiti Violu izgleda. Ne mogu da se otmem utisku da smo vidjeni da se dva kiksa oprostimo od CL. I za ovu i narednu sezonu.

Sampionski ples Intera... :fantom:

Mislim da je za Romu najbitnije sada da izbaci Porto i puna kapa. To su dve odlicne sezone u Evropi onda, nije mala stvar uopste.

+1

Dogodine u LE. :fantom:

• Author
3 minutes ago, W.F.C. said:

Mislim da je za Romu najbitnije sada da izbaci Porto i puna kapa. To su dve odlicne sezone u Evropi onda, nije mala stvar uopste.

Sezona bez CL para nas gura u ekstremniju rasprodaju.

Ako ne dobijemo felazio ispadamo iz trke za 1-4 i gubimo rutinski od Porta dok smo u daunu.

Sjebao nas je šampionski Milan Piatekom i Paquetom, rutinski bismo ih pretekli.

Jedino što mu uliva nadu je što je Lotitto još veći maler od nas, vidim da je zvao egzorciste u klub da bi prekinuo seriju povreda.

Da, da okade prostorije i to, cuo sam.

Ovaj Milan je sprdnja od rostera i trenera. Roma moze lagano do 4. mjesta, ali nece... :D

• Author

Ma gde nećemo, dobijamo na madjije poslednja dva meseca (6-2-0 u poslednjih 8), a i dalje zaostajemo. Na kraju ćemo istrošiti sreću, kad tad mora da se desi.

Prosuli smo jednom 3-0, dva puta 2-0 protiv krš ekipa, izgubili od Spala jod kuće, užasnih Bologne i Udinesea, izmigoljio nam se Milan sa lopate pre neku nedelju... A tek treba da igramo sa Juventusom, Napolijem, Interom, Fiorentinom, Laziom, Sampom.

Ništa nije sigurno, naravno, možda Džeko izadje iz hibernacije i sam nas uvede u 4, ali smo svakako u lošoj poziciji.

Au pizdarije u Firenci, penal za Fio u 97 :D ja ga ne bih svirao, medjutim sudija je svirao i time prekinuo akciju, a posle preko VARa je mogao da ga ponisti ali bi Fiorentina bila poprilicno ostecena time. 

24 minutes ago, MiddleClass said:

Ovaj Milan je sprdnja od rostera i trenera. Roma moze lagano do 4. mjesta, ali nece... :D

Milan se preporodio od kad je otisao Higuain i od kako su poceli da se skupljaju povredjeni igraci. 

pre toga su na VARu poništil gol Fiorentine, pa nije hteo dva puta da ih ispali

Kakav penal... :D

Da, plus im je jos jedan penal ponisten preko VARa, to sam samo procitao, nisam video te situacije. A Interu je svirao penal. Sve su to verovatno sitnice koje ti donose prevagu u ovakvim 50/50 situacijama.

• Author

Prve tri provere u korist Intera - nema ofsajda kod prvog Interovog gola, penal za treci Intera, ponisten Fiorentinin zbog faula Muriela. Drugi i treci bez dileme ispravni, prvi i cetvrti i ne bas. Ovo nije trebao da sudi, ali nije trebao ni prvi gol Intera da pusti.