Jump to content
IGNORED

Serie A 2018-2019

crtamOrasi

Recommended Posts

Posted

Ne gledam pomno ali mi deluje da je "polje" samo ispred Olsenovog gola, neki pokusaj kontre ili duge lopte ka Siku ili Underu se ubija po prijemu iste. Nzonzi je imao onu sansu i to je to. Pretanko.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• crtamOrasi

335

• MiddleClass

188

• goofs

165

• John Coltrane

151

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Sve što su imali sem gola su gomila jalovih kornera i eksploatacija Underovog bola u preponama za odbranu preko Sandra. Za razliku u kvalitetu nikakva razlika u igri.

Mi ne znam šta možemo da uradimo, mućak kod ovih za prekide, ali ja bih pritiskao dok pluća mogu pa šta bude.

Posted

Ronaldo je u ovih par minuta mogao do hattricka komotno. 

Posted
On 21.12.2018. at 11:51, crtamOrasi said:

A ne no će ekipa šatiranih preljubnika pokupljena iz studija Džerija Springera :fantom:

Cestitke na pobjedi! :D

Posted (edited)

Ko duh Ronaldo dolazi do asistencije, Facio se setka... Liga postaje besmislena ko francuska. Cak i Napoli poceo da igra na 1:0, sto bi se trosili.

Opa, VAR protiv Juventusa

Edited by W.F.C.
Posted

Poništena mu je asistencija ko optužbe za seksualno nasilje :fantom:

4 minutes ago, MiddleClass said:

Cestitke na pobjedi! :D

Ovu utakmicu su dobili kad su nam uvalili Schicka :D

Posted

Trebalo je Manolasa zavaljati na leto, kako ga je Kosta odradio kod ponistenog gola, ali tu nije kraj, posle VARa u sledecem napadu on panicno prodaje loptu.

Posted

Ne zajebavaj, Manolas je odigrao odlicnu utakmicu, gde njega nadje?

Posted
21 minutes ago, crtamOrasi said:

Ne zajebavaj, Manolas je odigrao odlicnu utakmicu, gde njega nadje?

Ovo na kraju, sto sam pomenuo, mi je pokvarilo utisak. Cak mu ne opravdavam ni pod "pad koncentracije".

Posted

Pa desava se njemu to, ali profesionalnost i zelja ne mogu da mu se dovedu u pitanje. Ne kazem da ti jesi, ali meni mnogo vise upadaju u oci ovi sto nikada ne daju 1/1, na Manolasa ne mogu bas nikako da se naljutim.

Posted

Navodno je Wenger 70% siguran za dolazak u Milan umjesto Gattusa. Kao januarsko pojačanje spominje se Fabregas, vjerovatno i zbog zajedničke prošlosti Arsenea i Cesca.

Sad, Wenger jest Fabregasa izmislio, prodao Vieiru da bi Cesc dobio centralnu rolu, dao mu kapitensku traku, 8-godišnji ugovor, promijenio taktiku da se izvuče maksimum iz njega...no nakon što je ovaj iskukao prodaju u Barcu, mislim da ga je Wenger prekrižio. Arsenal je imao prvu opciju 2014. no pustili su da ga Chelsea kupi.

Zato mislim da je realnije da Milan dovede ili Arsenea ili Cesca.

Posted (edited)

Fabregas se pominje vec neko vreme zato sto im fali kreativac u sredini, a ovom istice ugovor i Celzi ga nema vise u planu. 

Arsen se pominje tek poslednjih dana, navodno ga je Gazidis zvao odmah posle ispadanja od Olimpijakosa. 

Gotovo sigurno nista nece menjati pre NG jer imaju jos dve utakmice za sedam dana, nemoguce je promeniti trenera za tako kratko vreme. Posle, bumo vidli...

@maharaja

jezivo je sudjenje bilo, ali ne mogu sad i oko toga da se nerviram kad igramo ko Grafičar i ne mozemo tuci 1 Bolonju.

Edited by goofs
Posted

Negde se i SMS dovodi u vezu sa Milanom.

Posted

Vratite coveka kuci, u pm :cry:

"I'm doing a mess over here, to come back" "They all say I'm finished but it's ok, soon I will show I'm not on the pitch, and if these Inter fans come back trying to kiss my ass I'll beat them up" Since I'm friend with Totti, I'll ask him to push for a move, but I'd have to do a real mess here to make the club let me go"