ArleKino Posted November 11, 2018 Posted November 11, 2018 5 minutes ago, goofs said: Iguain Mislim, znalo se čim je on uzeo da šutira penal.
John Coltrane Posted November 11, 2018 Posted November 11, 2018 Evo sad i suza i svadje a “zavrsio” im mec!Sent from my iPhone using Tapatalk
Strahan Posted November 11, 2018 Posted November 11, 2018 1 hour ago, goofs said: Mislis da je trebalo da hvata ono? Ja nisam skroz siguran, bilo je skoro van 5m. Inace odlican gol, perfektan centarsut i odlicno ispraceno od strane MM, ne mogu ni jasno reci ko je glavni krivac za primljen gol, svi su po malkice krivi, i ovaj sto je pustio centarsut, i Dolaruma i Rodrigez koji je nadskocen, ali kome realno igra glavom nije jaca strana. Koliko je Juventus bolji tim vidi se kad otvaraju teren nakon osvojene lopte, tako lagano i tecno ide, takve su im kretnje da njjedan pas nije rizican. Milan to kad radi je uvek fifti-fifti. mislim da sa nj visinom mnogo bolje mora da kontrolise peterac i prostor bar do penala. pliva, tacno se vidi kod gola da ne ume da se pozicionira. centarsutevi i igra nogom su cini se problem koji ne resava
goofs Posted November 11, 2018 Posted November 11, 2018 Da, slazem se sa tim, uopste ne gospodari svojim prostorom. Kod gola je on morao da vice RRu da mu Mandzukic ide na ledja, siguran sam da nista nije vikao. Nesiguran je mnogo, ako to popravi bice zmaj golman. Ljudi pricaju da je DeGea bio isti takav kad je bio mladji, ja se toga nesto ne secam.
W.F.C. Posted November 11, 2018 Posted November 11, 2018 Ali deluje kao da nazaduje, kao linijas brani.
ArleKino Posted November 11, 2018 Posted November 11, 2018 3 minutes ago, goofs said: Ljudi pricaju da je DeGea bio isti takav kad je bio mladji, ja se toga nesto ne secam. De Gea je bukvalno sam izgubio titulu Unitedu 2011-12 jer nije vladao prostorom. Nakon pet godina Van der Sara koji je carevao u svom šesnaestercu De Gea je bio težak downgrade Unitedovoj odbrani koja je usto bila duže vrijeme bez Vidića.
goofs Posted November 11, 2018 Posted November 11, 2018 To je verovatno posledica toga sto je jos uvek klinjo i izgubio je pouzdanje. E sad sta rade s njim tamo u klubu, ne znam, oni bi trebalo da mu pomognu da to prevazidje. Mislim da su ga i navijaci uzeli na zub posle onih pizdarija od prosle godine, sto takodje ne pomaze jer mu ne prastaju greske, a ima ih.
goofs Posted November 11, 2018 Posted November 11, 2018 Just now, ArleKino said: De Gea je bukvalno sam izgubio titulu Unitedu 2011-12 jer nije vladao prostorom. Nakon pet godina Van der Sara koji je carevao u svom šesnaestercu De Gea je bio težak downgrade Unitedovoj odbrani koja je usto bila duže vrijeme bez Vidića. Eto znaci jos samo pet godina mucenja za Milan i bice dobri (i onda ce ovaj da ode u neki Real).
W.F.C. Posted November 11, 2018 Posted November 11, 2018 A Rolando nastavlja da zakucava, na korak do Pjateka, 8 golova i 5 asistencija, nadavace se golova do kraja.
W.F.C. Posted November 19, 2018 Posted November 19, 2018 https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2018&mm=11&dd=19&nav_id=1471134
Miljenko Posted November 19, 2018 Posted November 19, 2018 Ali komentari su vrh. Kada ga Pavkov otrese sledece nedelje, pasce mu cena za 50%.
W.F.C. Posted November 19, 2018 Posted November 19, 2018 25 minutes ago, Miljenko said: Ali komentari su vrh. Kada ga Pavkov otrese sledece nedelje, pasce mu cena za 50%. Procitao
mlatko Posted November 19, 2018 Posted November 19, 2018 SMS navodno (vec) u Interu sledece sezoneKroati ce ga poje(b)sti tamo ako ne dovede i brata. Naci sace za par nedelja opet prica o MU, RM i 100-200MInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
crtamOrasi Posted November 21, 2018 Author Posted November 21, 2018 Mislim, nije neko iznenadjenje da je napuljski filmadžija lud ko bicikla i da njegov klub baš i nije oličenje stila i klase, ali ovo je baš dno i za takve nikakve standarde. Jezivošć. Numem sa telefona da uredim da se vidi ceo thread kako treba, ali preporučujem da se pročita i vidi kakav je epski ološ u pitanju.
Recommended Posts