September 29, 20186 yr Prodao im sad Napoli onu foru koju su nama prodali 5 puta sa proturanjem lopte petom i otvaranjem za dupli pas. Steta sto promasise 1 na 1.
September 29, 20186 yr Author Just now, Zico said: Frosinone, 6 odigranih utakmica, datih golova - NULA Kad igraju s Milanom?
September 29, 20186 yr 11 minutes ago, crtamOrasi said: Kad igraju s Milanom? Ili jos bolje s Interom cofee
September 29, 20186 yr Just now, MiddleClass said: Sampionski ples Intera se nastavlja... jebo to, traze te na bund lizi
September 29, 20186 yr Author 32 minutes ago, Cash said: Ili jos bolje s Interom cofee Spalletti jeste jajara i djubre od čoveka al nije lopata ko Gattuso, jbg
September 29, 20186 yr Mislim da mi okupimo forumasku ekipu ovde, uvalili bismo jedan Milanu, mozda i dva ako nas krene.
September 29, 20186 yr 57 minutes ago, goofs said: Mislim da mi okupimo forumasku ekipu ovde, uvalili bismo jedan Milanu, mozda i dva ako nas krene. Sa Orasijem kao trenerom uzeli bismo rutinski tri boda :coffe:
September 30, 20186 yr Author Cekaj bre, tek mi je 31 i trcim glat 10+ km tri ili vise puta nedeljno, ocu mesto u sredini Nek nas vodi mrdja
September 30, 20186 yr 38 minutes ago, crtamOrasi said: Levi's boy Ksistof jos dva komada za prvo poluvreme Meh, Igor Protti za sirotinju. Šalu na stranu, lik baš trpa k'o nezdrav.