Jump to content
IGNORED

Liga Evrope 2018/19

renne

Recommended Posts

Posted

Masi i Ajntraht sad dosta.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• renne

82

• levi

72

• W.F.C.

65

• 189-

60

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Arsenal 3:1 Auba

Posted

Ima za cim da zali Ajntraht, ali i Chelski je imao svoje momente-vise od pola drugog se igralo viktorije.

Posted

Ovo sto je Ajntraht digrao u drugom poluvremenu je cist horor, imali su dosta srece da Celsi bas nista od prostora koji im je ostavljala nemacka odbrana nije uspeo da iskoristi. Jos su na kraju mogli i do pobede da je onaj muflon Pasijensija zavrnuo loptu na penaltik gde je Jovic bio sam kao duh, umesto sto je pokusao da sutne kroz dva igraca.

Jovic je definitivno prerastao Ajntraht i uzece fine pare za njega od nekog boljeg kluba. Izrastao je u strasnog igraca.

Posted

Kako smo krenuli, završilo je odlično. Aubin gol bi mogao biti prelomni u ovom dvomeču. Lacazette junak sa dva gola.

Imam dojam da bi Valencia sa Gameirom od početka bila opasnija.

Posted

Kolko je taj Ajntraht loš kad ga Čelsi sabija. Još ja priželjkivao plavce u finalu.

Posted
1 hour ago, 189- said:

neverovatno kakve sanse propustamo. kaznice nas ako se ovako nastavi.

Bruka kako niste dobili ovaj mec. Moram da priznam da sam iznenadjen, koliko je to igracki bolje izgledalo od Ajntrahta. 

Posted

Ostvarila se zelja forumasima da Srbija igra kao Ajntraht. :fantom:

Posted

Chelsea je individualno dosta kvalitetnija ekipa, plus ovi nasi ne umeju da igraju odbranu. Arsenal se lepo vratio i ocekivano finale sledi; jedino da se desi neki raspad sistema Arsenala pa da ono izostane.

Posted
9 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Kolko je taj Ajntraht loš kad ga Čelsi sabija. Još ja priželjkivao plavce u finalu.

Newsflash: Eintracht igra u tzv. Bundesligi.

Posted
3 hours ago, MiddleClass said:

Ostvarila se zelja forumasima da Srbija igra kao Ajntraht. :fantom:

:D

Posted

polako sa tim da mi prolazimo lagano. nas je slavia nadigrala u londonu i utrpala 3 komada.

ja sam se bas pribojavao jucerasnje utakmice i jos kad sam video da je hazard na klupi bio sam siguran da gubimo. tako je i pocelo i onda smo malo dosli sebi.

Posted
1 hour ago, 189- said:

ja sam se bas pribojavao jucerasnje utakmice i jos kad sam video da je hazard na klupi bio sam siguran da gubimo. tako je i pocelo i onda smo malo dosli sebi.

Sarri je svjestan da je Chelsea u najboljoj situaciji u utrci kljakavih za Top 4. Bukvalno ste jedini koji imaju sve u svojim rukama - ako dobijete obje do kraja, idete u Top 4 što znači sigurnu Ligu prvaka. Zato su utakmice protiv Watforda i Leicestera bitnije od Eintrachta koji, kako već rekoh, predstavlja Bundesligu koja je konkurentna engleskim timovima koliko i Vermacht Saveznicima u maju 1945.godine.

Posted

sarri isto tako jos nije osvojio titulu u karijeri pa nece valjda da sada kalkulise kada je blizu. 4 utakmice do kraja sezone, nema mesta odmaranju igraca i rotiranju. moraju igrati najbolji i cao.