ToniAdams Posted May 2, 2019 Posted May 2, 2019 znam da sam vec kenjao, i vrv preterujem, ali pratim malog i mislim da nismo dosad imali ovakvog strajkera, jos od mijata
MiddleClass Posted May 2, 2019 Posted May 2, 2019 Nije mi jasna uefa sto se sprda sa Ligom Evrope i oba meca stavlja u isti termin.
mlatko Posted May 2, 2019 Posted May 2, 2019 al je uzorao [emoji38] Kostic Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Malvo Posted May 2, 2019 Posted May 2, 2019 Kako li ce nadalje Krstaja da se migolji da ga ne stavlja kao startera, ziv nisam.
stoka Posted May 2, 2019 Posted May 2, 2019 (edited) Sportsko komentatorstvo je kao i svaki sport, mora da se stalno trenira da bi se bilo u formi. Acikini komentari već jedno vreme obiluju lapsusima, a to je zato što je ispao iz komentatorske forme, odvikao se od onog stalnog fokusa potrebnog za taj posao i ono što mu je nekada bila rutina, sada je problem ... Evo, sad je opet pomenuo da je loptom igrao Rebić, koji zbog dva žuta kartona uopšte i nije u sastavu Ajntrahta ... To isto može da se očekuje i od Šarenca kada bude komentarisao utakmice sa SP-a u košarci ... Edited May 2, 2019 by stoka
Weenie Pooh Posted May 2, 2019 Posted May 2, 2019 Šta je Gaćinović hteo malopre, da izdejstvuje crveni umesto da izađe 1 na 1 sa golmanom? Delovalo mi je kao da bi stigao do lopte pre nego Kepa.
stoka Posted May 2, 2019 Posted May 2, 2019 (edited) 1:1 ... Da sam ja Krstajić: 1) ne bih lajkovao Rakitićev tvit gde se on slikao sa Tompsonom, 2) turio bih zajedno u prvih 11 i Tadića i Kostića i Gaćinovića i Jovića, pa neka ide sve u pm ... Edited May 2, 2019 by stoka
mlatko Posted May 2, 2019 Posted May 2, 2019 Gacinovic meni izgleda kao neko ko previse razmislja a za tim nema potrebe Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
pasha Posted May 2, 2019 Posted May 2, 2019 Gacinovic je odlican igrac, brz, zuji na sve strane jedino nekada pravi neki cudan potez. Mada mislim da je video da nece stici loptu pa onda je pokusao da izvuce drugi zuti za igraca Celsija. Steta sto nisu prikazali one makazice Gacinovica kod dodavanja Kosticu.
pasha Posted May 2, 2019 Posted May 2, 2019 Sto se tice Frankfurta, oni ako se povuku primaju jos par komada. To je ekipa koja ne zna da se brani, njihov stil je napad je nabolja odbrana. Tako igraju i u Bundesu. Samo sto se ne pitaju oni puno posto Celsi ima strasne igrace kada hoce da igraju plus moze da udje Azar. Na kraju se videlo kako su ih stisli.
John Coltrane Posted May 2, 2019 Posted May 2, 2019 Sta god da je Gacinovic pokusao ono je bio cist faul Kristensena bez obzira ko bi pre stigao do lopte. Ozbiljan propust sudije na stetu Ajntrahta.
189- Posted May 2, 2019 Posted May 2, 2019 neverovatno kakve sanse propustamo. kaznice nas ako se ovako nastavi.
Recommended Posts