Weenie Pooh Posted December 13, 2018 Posted December 13, 2018 Pa dosta je za Staridža kad nije tu brat bratu devet godina
Timmy Posted December 13, 2018 Posted December 13, 2018 Navijao sam da dobije Ajax i udje u prvi sesir. Ovako iz drugog sesira se tesko mogu mnogo nadati. Al svakako veliki uspeh i dam plasman u LS posle toliko godina. I plus prolaz. Ako zadrze pre svega ove klince jos jednu sezonu, dogodine mogu da budu kandidati za najviši plasman. Holandski fudbal je u velikoj ekspanziji. I klupski i reprezentativni. Plus lepo izgleda igra...
Lancia Posted December 13, 2018 Posted December 13, 2018 5 minutes ago, Timmy said: Navijao sam da dobije Ajax i udje u prvi sesir. Ovako iz drugog sesira se tesko mogu mnogo nadati. Al svakako veliki uspeh i dam plasman u LS posle toliko godina. I plus prolaz. Ako zadrze pre svega ove klince jos jednu sezonu, dogodine mogu da budu kandidati za najviši plasman. Holandski fudbal je u velikoj ekspanziji. I klupski i reprezentativni. Plus lepo izgleda igra... Mrka kapa da cemo ikad vise videti Ajax kao kandidata za sam vrh. Razlog lezi u u ovih desetak mega klubova, ulaznica u ovo drustvo je skupa rabota. Jong i Ligt sigurno napustaju klub na leto. Verovatno ce i golman nazad u Barsu.
Timmy Posted December 13, 2018 Posted December 13, 2018 Ne mora da znaci. Za De jonga se pominje 75 miliona od Bajerna. Malo je to. Odavno se nije pojavio tako dobar mlad igrac. Decko maltene sve ima. A 19 godina. Morace neko mnogo vise da se otvori. A Ajaxovci nisu Srbi pa da prihvate prvu ozbiljniju ponudu.
Strahan Posted December 13, 2018 Posted December 13, 2018 16 minutes ago, Timmy said: Navijao sam da dobije Ajax i udje u prvi sesir. Ovako iz drugog sesira se tesko mogu mnogo nadati. Al svakako veliki uspeh i dam plasman u LS posle toliko godina. I plus prolaz. Ako zadrze pre svega ove klince jos jednu sezonu, dogodine mogu da budu kandidati za najviši plasman. Holandski fudbal je u velikoj ekspanziji. I klupski i reprezentativni. Plus lepo izgleda igra... odusevio me je ajax u obe utakmice sa bajernom. ima i do toga kako bajern napada/brani se ali su u 2 utakmice bili bolji tim u vecem delu dvomeca.
Lancia Posted December 13, 2018 Posted December 13, 2018 Ako sami kazu da 95% idu na leto, cena nece biti problem, kolika god bila. Na zalost.
ArleKino Posted December 13, 2018 Posted December 13, 2018 De Jong će u PSG ili ćemo ipak imati "Frenkie goes to Hollywood". Šteta za Ajax, ali zadržavanje onako dobrih i talentovanih igrača je fantazija i za bogatije klubove drugog reda (mislim da, recimo, Lyon i Roma spadaju u takve), kamo li za klub koji živi od izvoza vrhunskih talenata. Holandski fudbal se diže, u Van Dijku su dobili vrhunskog stopera, prvog nakon Stama, a i ostatak tima se fino popunjava.
MiddleClass Posted December 13, 2018 Posted December 13, 2018 Holandjani su kese. Nek se plasiraju na veliko takmicenje prvo.
Meazza Posted December 13, 2018 Posted December 13, 2018 1 hour ago, Majo said: evo ga i Mi(dd)le Kontras
MiddleClass Posted December 15, 2018 Posted December 15, 2018 "Porto i Mančester junajted su timovi koji imali sreće da prođu grupu. Ako pogledate statistiku, Porto nije imao dobre šanse da prođe grupu",izjavio je Aleksander. On dodatno pojašnjava zašto su baš "crveni đavoli" imali sreće da prođu dalje, gledajući statistiku. "Junajted je jedini tim koji je prošao u nokaut fazu sa negativnom xG gol razlikom. To znači da su njihove prilike u napadu bile manje kvalitetne od onih sa kojim su se suočavali u odbrani. Gledajući brojke, svi timovi koje očekuje žreb za šesnaestinu finala žele da igraju sa Mančester junajtedom.
Recommended Posts