kipo Posted December 12, 2018 Posted December 12, 2018 4 minutes ago, Weenie Pooh said: Koulibaly sinoć polomio Matipu ključnu kost A ponavljam sinoć ko navijen - Junajted da ga uzme, samo zbog Lpoola Žao mi Matipa, sinoć bio odličan, otkud Lovren ima(o) prednost nad njim?
Weenie Pooh Posted December 12, 2018 Posted December 12, 2018 28 minutes ago, kipo said: A ponavljam sinoć ko navijen - Junajted da ga uzme, samo zbog Lpoola Žao mi Matipa, sinoć bio odličan, otkud Lovren ima(o) prednost nad njim? Zver je Koulibaly, nadam se da se neće zajebati pa da dođe kod Specijalnog da sa klupe gleda Fila Džonsa. Matip je prilično povredljiv, pola je prethodne sezone propustio zbog povrede, a dok se vratio Lovro proigrao više nego pristojno u tandemu sa Van Dajkom.
kipo Posted December 12, 2018 Posted December 12, 2018 35 minutes ago, renne said: “Garner will be on the bench and Mason is the protection player in case we have any problem or injuries but no, they don’t start.” kaže specijalni. Bilo bi fantastično za momke da odigraju pola sata na velikoj sceni. Bilo bi takođe fantastično da specijalni odjebe i Pereira potpiše novi ugovor, što nisam siguran da je raspoložen trenutno :(
Jeremija Posted December 12, 2018 Posted December 12, 2018 (edited) Nije Pereira ništa posebno, ništa strašno i ako ne potpiše... Edited December 12, 2018 by Jeremija
Jeremija Posted December 12, 2018 Posted December 12, 2018 (edited) Dosta je spor, to mu je glavna mana, i fizički je dosta slab, mislim da je više za La Ligu. Edited December 12, 2018 by Jeremija
Lancia Posted December 12, 2018 Posted December 12, 2018 1 minute ago, Jeremija said: Dosta je spor, to mu je glavna mana, i fizički je dosta slab, mislim da je više za La Ligu. Huesca, Rayo Vallecano...
Lord Stef Posted December 12, 2018 Posted December 12, 2018 Muceni CSKA, pobede Real 2x i ne prodju grupu jer su izgubili od Plzena.
Jeremija Posted December 12, 2018 Posted December 12, 2018 Just now, Majo said: Huesca, Rayo Vallecano... Pa i nije za bolje, imao je šansu u Valensiji i nije se nešto pokazao. Meni on deluje kao neka inferiorna verzija Mate...
Miljenko Posted December 12, 2018 Posted December 12, 2018 Kada se ne gleda gol razlika. Ovo sa medjusobnim duelom mi je uvek bila glupost.
John Coltrane Posted December 12, 2018 Posted December 12, 2018 Grinvud na klupi Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts