December 12, 20186 yr 4 minutes ago, Weenie Pooh said: Koulibaly sinoć polomio Matipu ključnu kost A ponavljam sinoć ko navijen - Junajted da ga uzme, samo zbog Lpoola Žao mi Matipa, sinoć bio odličan, otkud Lovren ima(o) prednost nad njim?
December 12, 20186 yr 28 minutes ago, kipo said: A ponavljam sinoć ko navijen - Junajted da ga uzme, samo zbog Lpoola Žao mi Matipa, sinoć bio odličan, otkud Lovren ima(o) prednost nad njim? Zver je Koulibaly, nadam se da se neće zajebati pa da dođe kod Specijalnog da sa klupe gleda Fila Džonsa. Matip je prilično povredljiv, pola je prethodne sezone propustio zbog povrede, a dok se vratio Lovro proigrao više nego pristojno u tandemu sa Van Dajkom.
December 12, 20186 yr 35 minutes ago, renne said: “Garner will be on the bench and Mason is the protection player in case we have any problem or injuries but no, they don’t start.” kaže specijalni. Bilo bi fantastično za momke da odigraju pola sata na velikoj sceni. Bilo bi takođe fantastično da specijalni odjebe i Pereira potpiše novi ugovor, što nisam siguran da je raspoložen trenutno :(
December 12, 20186 yr Nije Pereira ništa posebno, ništa strašno i ako ne potpiše... Edited December 12, 20186 yr by Jeremija
December 12, 20186 yr Dosta je spor, to mu je glavna mana, i fizički je dosta slab, mislim da je više za La Ligu. Edited December 12, 20186 yr by Jeremija
December 12, 20186 yr 1 minute ago, Jeremija said: Dosta je spor, to mu je glavna mana, i fizički je dosta slab, mislim da je više za La Ligu. Huesca, Rayo Vallecano...
December 12, 20186 yr Just now, Majo said: Huesca, Rayo Vallecano... Pa i nije za bolje, imao je šansu u Valensiji i nije se nešto pokazao. Meni on deluje kao neka inferiorna verzija Mate...
December 12, 20186 yr Kada se ne gleda gol razlika. Ovo sa medjusobnim duelom mi je uvek bila glupost.