askeladden Posted November 30, 2018 Posted November 30, 2018 Ova rasprava dodje kao nastavak price o tome da bekovi iz devedesetih ne bi mogli danas da igraju i da bi neki buzdovan iz danasnje Premier lige zakljucao Zidana . Neymar nije ni za poredjenje sa Kakom,a kamo li sa 4R.
copkillah Posted November 30, 2018 Posted November 30, 2018 A jes vala, baš je za poređenje, Lovren i Nejmar, mrtva trka ko je veći dajver Pobogu, naravno da je fudbal prepun dajvera, neki to rade češće, neki to rade ređe, ali malo kome je to modus operandi kao Nejmaru. Ovaj pokušaj relativizacije je kompletni idiotluk, mada ako se uzme u obzir gorčina koju 189 stalno pokazuje prema Liverpulu, ne iznenađuje
189- Posted November 30, 2018 Posted November 30, 2018 ko se onda moze uporediti mane? dva penala ste dobili za dva dajva. kancer.
ToniAdams Posted November 30, 2018 Posted November 30, 2018 17 hours ago, MiddleClass said: Prvi put cujem da se ovako koristi pasti. Seljaci... +1
copkillah Posted November 30, 2018 Posted November 30, 2018 Čekaj, ti stvarno bilo koga na ovom svetu po dajvovima porediš sa Nejmarom? Ja sam uvek za to da se simuliranje kažnjava kartonima i čak sam i za to da se uvodi naknadno kažnjavanje na osnovu snimka, kada sudije to propuste da urade na utakmicama. I nemam ništa protiv ni da Mane, Salah, Lovren ili bilo ko bude kažnjen. Suares je trebalo da podobija mnogo više kartona dok je bio u Liverpulu za dajvove. Čak je i jedan Džerard voleo to da radi kao mlađi i ja sam uvek za strogo kažnjavanje. Ali potezanje BILO KOGA da bi se relativizovao Nejmar je next level očaja
Lancia Posted November 30, 2018 Posted November 30, 2018 27 minutes ago, copkillah said: Čekaj, ti stvarno bilo koga na ovom svetu po dajvovima porediš sa Nejmarom? Ja sam uvek za to da se simuliranje kažnjava kartonima i čak sam i za to da se uvodi naknadno kažnjavanje na osnovu snimka, kada sudije to propuste da urade na utakmicama. I nemam ništa protiv ni da Mane, Salah, Lovren ili bilo ko bude kažnjen. Suares je trebalo da podobija mnogo više kartona dok je bio u Liverpulu za dajvove. Čak je i jedan Džerard voleo to da radi kao mlađi i ja sam uvek za strogo kažnjavanje. Ali potezanje BILO KOGA da bi se relativizovao Nejmar je next level očaja Middlova Kristina je ista ko Nejmar, s tim sto Nejmar ima jos jednu osobinu, zbog koje je bio omrazen u Spaniji, ponizavanje protivnika koji recimo gubi 3 razlike bespotrebnim driblinzima.
copkillah Posted November 30, 2018 Posted November 30, 2018 1 minute ago, Majo said: Middlova Kristina je ista ko Nejmar, s tim sto Nejmar ima jos jednu osobinu, zbog koje je bio omrazen u Spaniji, ponizavanje protivnika koji recimo gubi 3 razlike bespotrebnim driblinzima. Ovaj klip, koji sam već kačio, je esencija Nejmara: Zbog toga nikada ne možeš da ga staviš u isti koš sa Kristinom, koji jeste bio kralj dajvera, dok se nije pojavio ovaj brabonjak. A da ne pričamo o drugim stvarima koje ovaj mali nikada neće postići.
Lancia Posted November 30, 2018 Posted November 30, 2018 imas na jutubetu cristiano ronaldo diving manual.
MiddleClass Posted November 30, 2018 Posted November 30, 2018 Kad spominjes goata da ustanes i da se prekrstis!
Lancia Posted November 30, 2018 Posted November 30, 2018 7 minutes ago, MiddleClass said: Kad spominjes goata da ustanes i da se prekrstis! to tako ubosnu¿
Facundo Orellana Posted November 30, 2018 Posted November 30, 2018 5 hours ago, askeladden said: Ova rasprava dodje kao nastavak price o tome da bekovi iz devedesetih ne bi mogli danas da igraju i da bi neki buzdovan iz danasnje Premier lige zakljucao Zidana . Neymar nije ni za poredjenje sa Kakom,a kamo li sa 4R. Kaku sam i zaboravio. Ono što je Kaka radio u sezoni 2006-2007 u Lš, Neymar još nije. Vodio je svoju ekipu, bio je glavni igrač, nadavao se golova, plus ih je nameštao.
Recommended Posts