October 3, 20186 yr Baš je Liverpul odigrao sranje danas, sreća pa će bez problema moći da nadoknadi ovo u naredne dve tekme.
October 3, 20186 yr 1 minute ago, Ruxin said: jel se sećate kad su neki bili u fazonu da je ovo liverpulova godina? Pre petnaest minuta, misliš? 15 minutes ago, Ruxin said: Brateee, klopa baš hoće ove godine Ozbiljno, ja od početka sezone kukam da ova igra baš i ne liči na nešto, ali džabe - sedam pobeda za redom, wooow, napadaju sve trofeje odjednom, nema više karata za hype train.
October 3, 20186 yr Potpuno zasluženo. Juče je Ajax trebalo da pobedi, ali je i Bajern igrao. Ovo večeras je sramno izdanje Liverpula. Trebalo bi da Zvezda pokuša preko njih da izbori LE.
October 3, 20186 yr 4 minutes ago, Jozef K. said: Trebalo bi da Zvezda pokuša preko njih da izbori LE. + 5:0
October 3, 20186 yr Sto prevara? Jeftin igrac koji pruza u skladu sa parama datim za njega. Edited October 3, 20186 yr by radnik
October 3, 20186 yr Flopara još ne sme da izađe iz svlačionjice, BT se izvinjava što mora da pusti još jedan blok reklama
October 3, 20186 yr 6 minutes ago, radnik said: Sto prevara? Jeftin igrac koji pruza u skladu sa parama datim za njega. Jeftin za klopove pojmove, mi smo 1 kuna platili toliko
October 3, 20186 yr Quote First game since 2012 without having a shot on target. objasnjava da moras sutirati u gol ako hoces da nesto napravis.
October 3, 20186 yr Just now, Ruxin said: Jeftin za klopove pojmove, mi smo 1 kuna platili toliko a bila i plata 5 maraka, ali se ne secas