Mercuzzio Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 Moguće da ste svi u pravu a da sam ja previše pijan ali mi Son od dolaska u Totenhem konstantno ide na ganglije. Taman kad pokaže zrnce inteligencije odmah posle na bitnoj utakmici je užasan. Ne volim takve igrače. Zato mi je i Mane bez veze igrač iako je imao brutalnu sezonu. Zato ne volim ni Neymara, Di Mariju, Jesus Navasa, Sterlinga... uvek bio više voleo u timu Nedveda ili Giggsa nego njih
Baldrick S. Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 Klop rutinirao Pocha. Na stranu penaltik u 20. sekundi (iskreno, da je Spursima sviran isti, rekao bih ok, bio je), imali su 97 minuta da nesto urade. Uradili su nista. 97 minuta nabacivanja na Kejna i soliranje Songa. Kontre 6 na 3 protiv Liverpula i nista. Korneri, slobodnjaci, nista. Liverpul sve vreme u defanzivi, drugo poluvreme Pool posed lopte ispod 40%. Klop mudonja izvlaci Firminha ubacuje Origija. Poch ceka da Kejn "proradi". Pa jeboteee.... Da je igrao od pocetka Lucas, svasta bi bilo. Inace, utakmica dosadna do bola. Sreca pa se pevalo i pilo pivo i sign here https://www.change.org/p/liverpool-football-club-give-divock-origi-a-statue We’ve won it six times, We’ve won it six times, in Madrid, we won it 6 times!!!!
stoka Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 Od onog momenta kada je definitivno izbegao vojnu obavezu u rodnoj Južnoj Koreji, Sonove igre više nisu na tom nivou ...
goofs Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 1 hour ago, ArleKino said: Arsenal 2005-06: finale Lige prvaka, ispadanje u 4.kolu FA Kupa, ispadanje u polufinalu od Wigana (0-1, 2-1) u Liga-kupu koji je osvojio mančesterski klub, 4.mjesto u ligi, bod iznad Spursa. Tottenham 2018-19: finale Lige prvaka, ispadanje u 4.kolu FA Kupa, ispadanje u polufinalu od Chelsea (1-0, 1-2) u Liga-kupu koji je osvojio mančesterski klub, 4.mjesto u ligi, bod iznad Arsenala. Sudija je ujebo utakmicu penalom, ali Spursi nisu ni zasluzili da pobede, jbt drzis Muru na klupi 70 minuta, a bez njega ne biste bi bili tu. Krš finale, iz ove perspektive velika šteta što Ajax nije igrao večeras.
Mindaugas Žukauskas Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 Dabome, sa'raniće ga Remzi prvim golom za Juve. Elem
Pantelija jr Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 (edited) @ArleKino bio je @copkillah na stadionu, čisto da pokažemo da ekipu čija je era došla ni jedna prepreka ne može zaustaviti Što se tekme tiče, penal je bio takav da ga ni ja ne bih svirao, ali, missim, stvaarno bi bruka bila da je ovo završilo ikako drugačije nego našom pobjedom. Origi je brat, strašno mi je drago što ga je on metnuo. Žao mi je što onaj Džimboov šut nije završio unutra, i on je zaslužio da napravi nešto bitno za ispis. Ukratko, it arrived home. 😀 Edip - kako se zove ovaj desert koji mlada dama promoviše? Slatko od kamiljeg stopala? :obliz: Edited June 2, 2019 by Pantelija jr
patofiza Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 16 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Dabome, sa'raniće ga Remzi prvim golom za Juve. Elem https://www.instagram.com/kinsey_sue/?igshid=s5gybevl7plx&fbclid=IwAR2WLq40wZcS3HXfznZ5PSxoEVOcsw8piec4MAJ2WCSlTSqeABSX5l7wu1Q
Mil@n Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 Odvratna utakmica, Liverpool zasluženo, žali bože penala na početku, nekako je odredio da utakmica bude to što je bila - dosadna - liverpool se malo povukao a Totenhem je jako jalov osim Sona i ne bi dali gola još 2 utakmice. Klopara car, svaka mu čast.
porucnik vasic Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 2 hours ago, ToniAdams said: Epski fudbal, finale za pamcenje +1 Специјални поздрав за колегу Покојног. Ливерпул је био првак Јевропе колико клуб робовласника из Емирата Енглеске.
porucnik vasic Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 6 hours ago, Meazza said: Glupi Ajaks. Nisam ni gledao finale. Ђе си Меаца....
gervasius twinkleminkleson Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 Morala je najbolja liga šampiona unazad ko zna koliko godina da se završi time što će sile zla ipak da pobjede. Liverpool vjerovatno nije zaslužio da ovakvu sezonu završi bez trofeja, tako da je zasluženo. S druge strane, navijači liverpula su sad srećni, što ne smije više da se ponovi
čekmeže Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 Tok utakmice kakav se samo mogao poželeti, odmah gol pa opušteno gledanje. Na kraju kad je mogla biti frka još 1 gol i to je to... Sa VVDom i Alisonom Klop više ne mora da igra na gol više i to sjajno koristi, posle onog ubitačnog prošlogodišnjeg napada sad imamo odbranu kao bolji deo tima.
Recommended Posts