Marvin (Paranoid Android) Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 Just now, radisa said: Zvezda je pobedila prvaka Evrope Sa Spursima bi igrali 2-2
John Coltrane Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 Jbg bio je red da posle 6 izgubljenih finala u 6 sezona i Klop malo obrati paznju na nesto osim trci i sutiraj.
Mindaugas Žukauskas Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 10 minutes ago, San Epifanio said: Skomina nedorastao finalu. Skromina. Što kaže Radiša, baš loš termin za odigravanje tekme, igrači se već ohladili. Čestitke Liverpudlicama i Liverpitovima.
Pokojni Ruxin Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 hvala i pepu što nam je omogućio ovo sveenglesko finale 1 standard
Aleksandar88 Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 Svaka cast ekipi, zasluzili su da se ovakva sezona krunise peharom, i to jednim od dva vazna. Flop i momci naklon do poda
Mindaugas Žukauskas Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 Koliko je jeziv ovaj Lane Jovanović, dobiću zapaljenje mozga
Mercuzzio Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 Liverpul zasluženo. Bolji su tim.Ja sam ponosan na Totenhem ove sezone. Mislim da je ovo iznad maksimuma tima. Sudija je usrao utakmicu sa onim penalom ali mislim da bi Liverpul svakako ovo dobijo. Klopp je naučio kako se igraju finala.Meni je jedino žao što je Tottenham prodao Dembelea na polusezoni. Na ovakvoj utakmici bi mnogo značioSent from my iPhone using Tapatalk
San Epifanio Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 Utakmica nije bila na nivou, ali zato ova petorica u studiju briljiraju. Straja izgleda nije cuo da su Englezi igrali polufinale svetskog.Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Recommended Posts