May 9, 20195 yr 22 minutes ago, porucnik vasic said: Јеси прихватио? ti treba da prihvatiš. ja sam ponudio
May 9, 20195 yr 12 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ti treba da prihvatiš. ja sam ponudio Ето кафана по твом избору. Само мораш да се стрпиш да платиш. Пошто губиш.
May 9, 20195 yr https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/ronaldo-o-paralelnom-univerzumu-kad-barsa-pobedi-ura-mesi-kad-barsa-izgubi-svi-krivi-osim-mesija/326703 Goat objasnio!
May 9, 20195 yr 58 minutes ago, Moća said: I morate mene da vodite! vidi ga piroćanac! kako se nisi zajebo pa reko “ja vodim ko god pobedi”
May 10, 20195 yr Quote dobra je i minijatura na 2:11, Mane facijalna ekspresija, ulje na platnu Edited May 10, 20195 yr by levi
May 10, 20195 yr 18 hours ago, Moća said: I morate mene da vodite! Може брт! 10 hours ago, kud u maglu Simoviću said: misim da će biti restaurant stadion Ако је клопа добра шта фали.
May 11, 20195 yr Quote Tottenham fan who left at half-time of Champions League comeback win against Ajax calls it ‘the biggest mistake of my life’ The talkSPORT caller explained how, after a significant delay getting into the Amsterdam Arena, he assumed the game was almost over when he discovered Ajax were 2-0 up on the night. So, in order to beat the queues getting out, he decided to leave just before the half-time whistle – a decision he now considers the biggest mistake of his life. Zbunjen hajnekenom i amstelom, po sopstvenom priznaju. Spoiler @autsajder jel ova na tvom avataru lepotica iz Merlose place koja se je zabavljala sa Mancinijem OMG, ne aleluja