Facundo Orellana Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 (edited) Fudbale, kurvo. Neka Liverpul pobedi, kvalitetniji su tim. Jbg, meni ostaje gorčina, nema se za koga navijati u finalu, a nokaut faza je bila strašna ludnica. Edited May 8, 2019 by Facundo Orellana
goofs Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 9 minutes ago, Mercuzzio said: @Weenie Pooh Pa dok je Ali bio povređen na početku sezone bio je standardan. Kejn napred a Son i Moura po strani, ili Moura i Kane u napadu. Pa se Ali vratio a Moura se povredio. Pa se onda svi povredili i odjednom i Lamela, Llorente i Wanyama moraju da igraju. Sisoko je standardan a kamoli Moura Plus je Son igrao azijske igre. A do pre mesec dana Ali i Eriksen nisu mogli da spoje dve nedelje bez da je jedan povredjen. Mura je bio standardan do nekog novembra, onda je poceo malo da posustaje, prestao da bude FPL akvizicija
Lancia Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 5 minutes ago, MiddleClass said: Evo ni ja ne znam u kom univrzumu kljakavi Tadic sa klincima moze biti favorit protiv Totemhema. Jedino na ppp. Ej Tadic kojem desna sluzi da ne padne... koji si ti krelac.
MiddleClass Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 Meni je fudbal pobjednik polufinala! Moderno je odnjelo pobjedu nad nema vise staarog fudbala patetikom. Krojf
JohnnyD Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 Ma Totenhem se muva pri vrhu Premijer Lige unazad 3-4 godine. Nije ovo slucajno. Ajaksov plasman je slucajan, i to velikim delom zbog Tadica.
MiddleClass Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 Just now, JohnnyD said: Ma Totenhem se muva pri vrhu Premijer Lige unazad 3-4 godine. Nije ovo slucajno. Ajaksov plasman je slucajan, i to velikim delom zbog Tadica. +1
Lancia Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 13 minutes ago, MiddleClass said: Evo ni ja ne znam u kom univrzumu kljakavi Tadic sa klincima moze biti favorit protiv Totemhema. Jedino na ppp. Ej Tadic kojem desna sluzi da ne padne... 4 minutes ago, JohnnyD said: Ma Totenhem se muva pri vrhu Premijer Lige unazad 3-4 godine. Nije ovo slucajno. Ajaksov plasman je slucajan, i to velikim delom zbog Tadica. 4 minutes ago, MiddleClass said: +1 Radisa je gej, ako te ne banuje na mesec dana
189- Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 vidim ovde se nakon nikad veceg smora od uzvratnih utakmica polufinala ls, vec uveliko racuna da ce se igrati englesko finale le.
stoka Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 (edited) Kejn sigurno igra finale, pa zar niste primetili kako je sinoć usprintao u teren posle meča ...? Više je i brže trčao nego što obično čini tokom utakmica ... Edited May 8, 2019 by stoka
MiddleClass Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 16 minutes ago, Majo said: Radisa je gej, ako te ne banuje na mesec dana Jok. Moramo da se radujemo Klopovom dizanju klempavog. Skoro cijeli ppp ce za Liverpul navijati. I ti jwl da?
Mindaugas Žukauskas Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 11 minutes ago, 189- said: vidim ovde se nakon nikad veceg smora od uzvratnih utakmica polufinala ls, vec uveliko racuna da ce se igrati englesko finale le. Baš jbt. Koja je to logika, ako jedna Barsa nije uspela da odbrani 3:0, zašto ljudi očekuju da je 3:1 Arsenalu dovoljno za bilo šta. Prošle godine smo imali Roma-Barsa i Real-Juve, dva tobogana od dvomeča, ove godine ova luda polufinala. Previše često se to dešava u poslednje vreme da bi bilo slučajno. Tema za neku raspravu u okviru sportske psihologije.
Lancia Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 11 minutes ago, MiddleClass said: Jok. Moramo da se radujemo Klopovom dizanju klempavog. Skoro cijeli ppp ce za Liverpul navijati. I ti jwl da? Ja, kao proveren gubitnik imam simapatije prema Notingemu i Lidsu, u ostalim slucajevima, kad su ostrvljani u pitanju, navijam za golove.
porucnik vasic Posted May 9, 2019 Posted May 9, 2019 4 hours ago, Meazza said: Kane moze da sanja ovakvu tekmu. И шта би?
porucnik vasic Posted May 9, 2019 Posted May 9, 2019 6 hours ago, Pokojni Ruxin said: ladno ajax uzima lš 6 hours ago, kud u maglu Simoviću said: +1
Recommended Posts