JohnnyD Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 Tadic nije nista odigrao drugo poluvreme, ali nije niko iz Ajaksa. U prvom poluvremenu Tadic mozda i najbolji na terenu. Ovo su dve podjednake ekipe, ali psiholoska prednost ogromna na strani Totenhema u drugom.
189- Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 kad se okliznuo onaj stper ajaxa viknem evo gola i moura ga dade sekundu kasnije. ludilo. ne znam ko mi je mrskiji u finalu, kad bi samo obe ekipe mohle izgubiti
JohnnyD Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 Just now, stoka said: Englesko finale, i to susret ekipa koje trenutno nisu najbolje ni u Engleskoj, nešto kao kada bi finale Lige šampiona igrali Javor i Čukarički ... Da, posto su nasa i engleska liga tu negde po kvalitetu.
Weenie Pooh Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 Prvi put slušam Straju posle dosta vremena, nepodnošljiv kao i uvek, ali sad upada sagovornicima u reč iako nema ništa da kaže. "Da... Da... Pa jeste, to... Da... čester Sitija, jeste. Ljorente Žigić, duga lopta..."
Cash Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 11 minutes ago, MiddleClass said: Moura zasluzeno totenhem jbg. Kud ne pobediste PSV
stoka Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 Još ako finale Lige Evrope budu igrali Čelzi i Arsenal, bila bi to nezabeležena dominacija engleskih klubova ...
Mindaugas Žukauskas Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 Just now, Weenie Pooh said: Prvi put slušam Straju posle dosta vremena, nepodnošljiv kao i uvek, ali sad upada sagovornicima u reč iako nema ništa da kaže. "Da... Da... Pa jeste, to... Da... čester Sitija, jeste. Ljorente Žigić, duga lopta..."
Apollo Creed Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 Dominira "profesor fudbala i fudbalsi trener"....vrhunske opservacije
MocaVukotic Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 Cim u zavrsnici nema ovih stalnih ucesnika, reala, juvea, bayerna, a udju ovi sto retko dotle stignu, odmah bude sve zanimljivije i uzbudljivije.
crtamOrasi Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 On 18.4.2019. at 0:32, crtamOrasi said: Ми, из прошле сезоне, смо дефинитивно били слабији од овог Тотенхема. Мада мислим да Спурси уопште нису за потцењивање и да ће проћи до финала, Ајакс је одиграо сезону за памћење али овде ће стати. Јел има још неког да је прогнозирао пролаз Тотенхема или нико други нема појма о ногомету?
samo_opusteno Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 Ovo moze samo Totenhem Ne bih da sam navijac Ajaksa ovih dana. Kako se sve brzo menja, golman dobija karton, stadion slavi finale, istice poslednji minut...i bam, gotovo. Utisak je da su sve Ajaksove runde bile na isti fazon, prvi mec domaca ekipa ima zaostatak pa u gostima se rastrci i lovi. Sada su oni bili u drugoj ulozi jbg, nije im leglo. Totenhem se epski provukao do finala, bili pokojni posle 3 runde u grupi.
radisa Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 1 minute ago, crtamOrasi said: Јел има још неког да је прогнозирао пролаз Тотенхема или нико други нема појма о ногомету? On 7.5.2019. at 23:11, radisa said: Ja ne bih voleo Tot, samo iz jednog razloga... Imali smo već sreće ovo godine sa njima, obično ih protiv Poola kenja nenormalno... Inače, mislim da jesu slabiji od Ajaksa, ali isto mislim da će ih proći na iskustvo, ne na znanje...
Recommended Posts