May 1, 20195 yr To su ti fudbalski potezi™ španskih mađioničara, povlačenje sa obe ruke, trganje dresova
May 1, 20195 yr 6 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: To su ti fudbalski potezi™ španskih mađioničara, povlačenje sa obe ruke, trganje dresova Misliš na faul nad Matipom u 16 ili na faul nad Salahom pre toga?
May 1, 20195 yr 3 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Mesi smrad dajverski Sta ces, neko vidi neko ne vidi. Koji je kurac Suarezu????
May 1, 20195 yr 6 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: To su ti fudbalski potezi™ španskih mađioničara, povlačenje sa obe ruke, trganje dresova prljavih poteza ima na obe strane, morao bi sudija da dodeli neki karton
May 1, 20195 yr 1 minute ago, radisa said: Misliš na faul nad Matipom u 16 ili na faul nad Salahom pre toga? Nad Maneom 2 puta. Sta gledas ti?
May 1, 20195 yr Just now, radnik said: Nad Maneom 2 puta. Sta gledas ti? Kod tog slobodnjaka je neko baš povlačio Matipa, skoro sam siguran... Ono dres mu skoro pocepao...
May 1, 20195 yr Samo da je Mane malo bolje zahvatio onu loptu i da imamo neke koristi od Vijnalduma, inače nemam nekih zamerki. Mnogo mi je žao Kutinja. Umesto da sada kida u Liverpulu, on izigrava pomoćno osoblje u Barseloni.
May 1, 20195 yr 1 minute ago, radnik said: Sta ces, neko vidi neko ne vidi. Koji je kurac Suarezu???? Ako mislis na ono sa Alissonom, stvarno ne znam .... a ovo sa Robertsonom, Skot mu je bas onako dzukacki uvalio lakat u jabucicu ... nakon sto su vec osvojili loptu. No dobro, u ovako vaznoj utakmici, nije bilo previse prljavstine. Previse lako su Spanci dolazili u sansi ... a Liverpool bi morao nesto uraditi iz onih utrcanja Salaha ... valjda ce moci Firmino bar poluvreme
May 1, 20195 yr Salahu je onaj Lengle zamalo skinuo dres, popio žuti. Na sredini terena Serhio povlači Manea s leđa sa obe ruke i prolazi bez kartona. Pričam ovo jer je Barsa poznata kao kolevka fudbalskih poteza™, a sa druge strane, pak, se često koristi termin "engleski balvani".