May 16, 20195 yr 57 minutes ago, Meazza said: Zao mi je zbog Jovica. Real je groblje talenata. nemaju boljeg špica
May 16, 20195 yr Trebo je Jovic kod Pepa u City. On i Kun Aguero kao Andrew Cole i Dwight Yorke nekad
May 17, 20195 yr Author Реал није могао направити паметнији потез, довео је топ нападача за наредну деценију.
May 17, 20195 yr U teoriji da, ali... Ne bi bio prvi kojeg je ta ala progutala. Tako su onomad doveli i benzemu, nek prodje luka kao karim i moze da bude zadovoljan.
May 17, 20195 yr Može da bude zadovoljan zakucanim mestom u startnoj postavi, uz 200+ golova, četiri titule prvaka Evrope i dve prvaka španije? Skromno.
May 17, 20195 yr 1 hour ago, Weenie Pooh said: Može da bude zadovoljan zakucanim mestom u startnoj postavi, uz 200+ golova, četiri titule prvaka Evrope i dve prvaka španije? Skromno. Ma dobro, ali brojke na stranu, meni je u svim tim godinama benzema bio nekako u senci, uvek su neki drugi bili u spotlajtu, te ronaldo, pa isko, ramos, modric, kroos, a ni u repstaciji nista nije uradio. Ne znam, cudan mi je taj benzema...