Nikodije Posted June 22, 2019 Posted June 22, 2019 vesic i neke rusevine i razvaline oko njega, vrlo karakteristicna slika, dosao je i pionir na red. rip pionir. ostoja je na vreme pobegao u arenu
copkillah Posted June 22, 2019 Posted June 22, 2019 5 minutes ago, theanswer said: onda je bukvalno pitanje vremena kad će neko poginuti. neka to bude vesara pa da otvaramo šampanjac
garmonbozia Posted June 22, 2019 Posted June 22, 2019 vesic i neke rusevine i razvaline oko njega, vrlo karakteristicna slika, dosao je i pionir na red. rip pionir. ostoja je na vreme pobegao u arenuIskusno smo vas ostavili u Pioniru, Ostoja imao insajd info
Dankan Ajdaho Posted June 22, 2019 Posted June 22, 2019 Kad pogledaš pažljivo sliku, baš se ono nameće samo od sebe, prirodno okruženje. Ko na času biologije u petom razredu.
Блок_64 Posted June 22, 2019 Posted June 22, 2019 17 hours ago, simple red white said: Čaga se vesara dohvati to garant propada, bojim se urušavanja Pionira nakon renoviranja (pa i da se uruši nije neki problem ali da niko ne bude u njoj)... Sto bi nas narod rekao i cekic bi pokvario debicina vesic i siguran sam da hoce. Veci je problem sto oni sada seru o nekim radovima.Parekt u pioniru se i do sada redovno menjao i sredjivao,isti je slucaj i sa svlacionicama i jos mnogim stvarima.Generalno zaist aje veliki problem ventilacija u pioniru i to je problem sa njenom dotrajaloscu.Ovo ce verovatno biti kozmeticko sminkanje i nista vise.
pbg12345 Posted June 23, 2019 Posted June 23, 2019 pa eto srece da je kozmeticko sminkanje ukrala bi se neka lova i tu bi bio kraj problema ovi planiraju prosirivati tribine, tako sto ce valjda iza koseva dodati jos jednu etazu boga pitaj kako ce sama ta konstrukcija biti uradjena, a druga stvar je da li bezbednosno hala moze podneti dodatnih hiljadu, dve ljudi (ulazi, pozar itd) pricao je bakic nesto i o ventilaciji sve te starije zgrade imaju uradjenu ventilaciju
nautilus Posted June 23, 2019 Posted June 23, 2019 za dva miliona evra u pioniru i ne mozes nista drugo uraditi nego ga usminkati. novi parket, nove stolice, novi kosevi, eventualno neko sredjivanje fasade i krecenje, mozda one stepenice da neko ne bi poginuo kad padne sneg i to je to. kakva crna klima kakvi bakraci u tom budzetu a za 8 hiljada ljudi.
pbg12345 Posted June 23, 2019 Posted June 23, 2019 jebem li ga, 2 miliona evra nije bas mala para ove nove hale poslednjih 10ak godina kraljevo, zrenjanin od po oko 3000 mesta su kostale 5,6 miliona
pbg12345 Posted June 23, 2019 Posted June 23, 2019 sad vidim da pominju samo nove "teleskopske tribine" to je ono na izvlacenje, na snimku koji je neko kacio i viid se da su stare vec sjebali ali sam prilicno siguran da sam video negde i rendere sa jos jednim nivoem dodatnih tribina iznad postojecih iza koseva valjda su onda odustali od toga, deluje prilicno suludo mada, samo to povecanje kapaciteta "zamenom sedista" je budalastina stalno se ide u smeru veceg komfora, sta oni planiraju da dodatno sabiju gledaoce na onim ionako strmim tribinama?
simple red white Posted June 23, 2019 Posted June 23, 2019 42 minutes ago, pbg12345 said: sad vidim da pominju samo nove "teleskopske tribine" to je ono na izvlacenje, na snimku koji je neko kacio i viid se da su stare vec sjebali ali sam prilicno siguran da sam video negde i rendere sa jos jednim nivoem dodatnih tribina iznad postojecih iza koseva valjda su onda odustali od toga, deluje prilicno suludo mada, samo to povecanje kapaciteta "zamenom sedista" je budalastina stalno se ide u smeru veceg komfora, sta oni planiraju da dodatno sabiju gledaoce na onim ionako strmim tribinama? U Areni su teleskopske tribine (donji prsten). To nije loše rešenje ono što kod mene stvara zebnju jeste da tu brka svoje ćevapčiće vesić.
pbg12345 Posted June 23, 2019 Posted June 23, 2019 ? mislim da se ne razumemo te tribine su postojale i do sad, izvlace ih po potrebi u zavisnosti koje desavanje je u hali njih svakako menjaju ono sto mene buni gde dobijaju ta nova mesta do 8000 nesto planiraju dobiti zamenom sedista, a ponavljam vidjao sam negde rendere sa tim novim tribinama iza koseva, ne znam da li se od toga odustalo
Dankan Ajdaho Posted June 23, 2019 Posted June 23, 2019 Polako ljudi, treba verovati Vesari. Pustite ga da radi na miru.
simple red white Posted June 23, 2019 Posted June 23, 2019 48 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Polako ljudi, treba verovati Vesari. Pustite ga da radi na miru.
Giggsy Posted June 23, 2019 Posted June 23, 2019 Mess, Kun i Alutaro. Ako iih ne nebaijamo,o u au u kurac
Recommended Posts