nenad Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 jel moze ukratko sta se desava? na komsijskom topiku spominju neka govna?
Shaq Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 (edited) 2 minutes ago, nenad said: jel moze ukratko sta se desava? na komsijskom topiku spominju neka govna? da, na tribinama.. ali pogle mucenog zagorca i vanju sto se busaju nakon svakog kosa, protiv tima ciji je prosek 15 godina.. lol Edited June 7, 2019 by Shaq
harper lee Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 22 minutes ago, nenad said: jel moze ukratko sta se desava? na komsijskom topiku spominju neka govna? Ima ih (govana) na hiljade. Na tribinama. Verujem da na ta govna misle.
nenad Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 5 minutes ago, harper said: Ima ih (govana) na hiljade. Na tribinama. Verujem da na ta govna misle. ne verujem.
Micko8 Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 1 hour ago, Shaq said: da, na tribinama.. ali pogle mucenog zagorca i vanju sto se busaju nakon svakog kosa, protiv tima ciji je prosek 15 godina.. lol Dobro Zagorac je na plus 20 a to mu je bio prvi pogodatak , skinuo je pritisak sa sebe, razumljiva je reakcija.
levi Posted June 8, 2019 Posted June 8, 2019 osim kad iznenada bude zauzeta, za turnir u bridžu, ili za Dizni na ledu
samo_opusteno Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 Ne znam koliko je ovo dobro, ako FK udje u evropu opet ce se kuburiti sa punjenjem Arene.
harper lee Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 7 hours ago, samo_opusteno said: Ne znam koliko je ovo dobro, ako FK udje u evropu opet ce se kuburiti sa punjenjem Arene. Da parafraziram kolegu sa susednog topika, moramo da cuvamo pozicije od naprasno agresivne naprdnjacke grobarstine. Nema popustanja Vucicevim podguznim muvama, samo hrabro i dostojanstveno.
harper lee Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 6 minutes ago, pbg12345 said: I kulturno pre svega! Jer mi smo Zvezda Ljakse je skulturu.
Shaq Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 mi igramo bez i jednog pleja i sa jednim centrom.. ostali bez perpa, raglanda i zirbesa, oni bez dzoka.. tako da ono u pravu je veliki strucnjak andrija, da smo mi favoriti..
Recommended Posts