samo_opusteno Posted April 19, 2019 Posted April 19, 2019 Buducnost pokazala sampionski mentalitet. Vracaju se ko zna koji put iz ponora, u 4 utakmice finala ove i prosle sezone u Moraci mi 4 puta vodimo u trecoj 7-10 razlike i sve 4 izgubimo. Sad je pritisak na nama, ogroman. Nije uopste isto kao protiv Partizana, tada se ocekivala jos 1 utakmica na 1 loptu a sada svi ocekuju da ce Zvezda dobiti, bolestan pritisak ce biti, jos bez Perpera. Iskreno nisam vise optimista, za ovu sam bio i imali smo je.
renne Posted April 19, 2019 Posted April 19, 2019 Oni su sad favoriti definitivnoSjebali smo šta smo mogli sjebati
triple_nippled Posted April 19, 2019 Posted April 19, 2019 7 izgubljenih lopti u prvoj cetvrtini nikako ne treba da se potceni. gledao sad malo statistiku i u skoro svim parametrima smo bolji osim u izgubljenim loptama. covicev +/- -13, davidovac +/- +8
Cane Vukic Prebranac Posted April 19, 2019 Posted April 19, 2019 Кол и Џексон су имали изузетно шутерско вече, такву утакмицу неће поновити у Београду. Са друге стране, нису се прославили на гостујућим теренима ове године. Не бринем се ја да ћемо добити ту пету, али мислим да нас чека негледљива утакмица и питање да ли ће завршити ако ствари случајно крену како не треба.
Nikodije Posted April 19, 2019 Posted April 19, 2019 Jbg nije ni bilo realno da ceo plej of odigramo vrhunski bez prvog pleja, što više odmiče slabosti u organizaciji dolaze do izražaja, a i midžet je ispucao svoje najbolje partije, večeras se vratio na ono što je bio cele sezone. A i njihovi crnci su morali nešto da pogode. Ništa, nema kukanja, igra se u Pioniru, ne mogu oni tu da budu favoriti nikako.
darkonet Posted April 19, 2019 Posted April 19, 2019 ljudi ne nasedajte na ovo sto renne pise, on to protiv uroka ahahahah dobijamo petu
MiddleClass Posted April 19, 2019 Posted April 19, 2019 40 minutes ago, pbg12345 said: Kakve ste narikace +1 Miran sam za revans. Ocekujem laganu pobjedu. P.S. kad je tesko Covic!
Azdaja Posted April 19, 2019 Posted April 19, 2019 Tomić mu opšti sa levom a on se smeje i kaže, nisam ja. :O
Peter Fan Posted April 19, 2019 Posted April 19, 2019 1 hour ago, Mark Rothko said: Ladno Neša SNS Ilić tehničkom odlučio tekmu. Kako odlucio, kad su ovi promasili sut u napadu nakon tehnicke?
Recommended Posts