October 14, 20186 yr 5 minutes ago, bradilko said: gagic nehotice razbio arkadu velickovicu naš gagić? majko mila ima li išta što taj čovek ne može
October 14, 20186 yr Lik ubacio dvije trojke preko ruke i mi odmah bacamo peškir. Bar imamo dovoljno ložana u ekipi, stvarno mi nije jasno.
October 14, 20186 yr Ne vredi. Kako uhvatimo ritam, ili oni pogode tesku trojku ili Gagic napravi glupost. Aranitovic ne zasluzuje ove minute koje dobija.
October 14, 20186 yr Uz ovoliko gluposti ne može niko da se dobije. Ubijamo sami sebi momentum deset puta već.
October 14, 20186 yr Fali vam da iskoci neko osim Lendejla. Vanja je bas propo. Ne igra nista ni Zagorac...
October 14, 20186 yr Đorđe Gagić - vanbračni sin Đoke Šalića i Bože Đumića. Inače, Čankov poraz. Čovek ništa da nauči iz sopstvenih gluposti.
October 14, 20186 yr 18 minutes ago, bradilko said: jebote ovaj kenig ne moze da promasi bio je ubojica na koledzu, cudilo me da je startovao ovako slabo.
October 14, 20186 yr Posebno ovaj poslednji. Posle tajmauta primi loptu bez otpora. Nego, je l' moguce da je Canak imao tajmaut a da ga nije zvao? Nadam se da grafika nije bila tacna.