booyaka Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 Igrali su bez tri glavna igrača, i bilo im je bitno kad su već ispustili pobedu da izgube sa što manjom razlikom što su i uspeli.
booyaka Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 Hteli su, ali i iz Simonovićeve izjave pre meča se moglo naslutiti da i ako izgube neće to doživeti kao neku katastrofu, zbog datih okolnosti.
spaceploitator Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 jel ima neki vastm kanal na youtubeu koji kompilira sve dobre poteze nekog igraca posle utakmica, u stilu onih nba hajlajtsa? nemam vremena da gledam cele tekme, a hteo bi bar malo da ispratim neke igrace
Jimmy Kowalski Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 Nas BlackGeorge je to radio jedno vreme redovno, ali mislim da su mu ugasili yt kanal. Nisam siguran..
Mark Rothko Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 Quote Zagorac koji je u nekoliko navrata dopustio da ga ponesu emocije. – Ja tokom meča izgorim po 10 puta, ne znam kako da se smirim. Đorđe Gagić me smiruje, on je glas razuma.
Jimmy Kowalski Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 Velika je steta sto Rade nije dosao prosle sezone, steta je i sto najverovatnije nece ostati sledece. Privilegija ga je gledati u nasem dresu, jos u Laktasima se videlo da se nametnuo kao lider tima, istovremeno i lozana i hladnokrvan, neverovatno inteligentan, samo da ga povrede zaobidju, opasna igracina ce postati..
bradilko Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 8 minutes ago, Mark Rothko said: pa mi smo jedno ludo bice, 62 frakcije navijaca, gagatar glas razuma.. puna dvorana.. ponosan partizanovac!!!!
booyaka Posted October 10, 2018 Posted October 10, 2018 jel ima neki vastm kanal na youtubeu koji kompilira sve dobre poteze nekog igraca posle utakmica, u stilu onih nba hajlajtsa? nemam vremena da gledam cele tekme, a hteo bi bar malo da ispratim neke igracePostoji, krkipfc
mozzer Posted October 10, 2018 Posted October 10, 2018 8 hours ago, Jimmy Kowalski said: Velika je steta sto Rade nije dosao prosle sezone, steta je i sto najverovatnije nece ostati sledece. Privilegija ga je gledati u nasem dresu, jos u Laktasima se videlo da se nametnuo kao lider tima, istovremeno i lozana i hladnokrvan, neverovatno inteligentan, samo da ga povrede zaobidju, opasna igracina ce postati.. +1 Odlicno je odigrao, bas odlicno Nikolic slovenac. Koliko koristan igrac i hladan kada je napotrebnije. On je sve pokrenuo onom trojkom za izjednacenje... Naravno, match winner - Gagatarr....
pacey defender Posted October 10, 2018 Posted October 10, 2018 Quote Zagorac koji je u nekoliko navrata dopustio da ga ponesu emocije. – Ja tokom meča izgorim po 10 puta, ne znam kako da se smirim. Đorđe Gagić me smiruje, on je glas razuma. Gagenika :jova:
Geo Posted October 10, 2018 Posted October 10, 2018 11 hours ago, Lord Stef said: Inace, Manny Harris potpisao za Ritas. Po meni ocekivano ... Valjda ce dovesti nekog korektnog pod kosem, pretanki smo na tom mestu ...
Jimmy Kowalski Posted October 10, 2018 Posted October 10, 2018 Pa Jankovic je taj. Vratio se iz Madrida..
Recommended Posts