bradilko Posted June 10, 2019 Posted June 10, 2019 ovo nema nigde ovo je dno sta se radi u vuciclendu
Kreator Posted June 10, 2019 Posted June 10, 2019 Ne znam čemu ove pljačke? Bolji su i treba da pobede realno. Ali izgleda da je Čoviću dupe zinulo da ne bude iole neizvesna završnica već da se to reši ako može pre.
Mark Rothko Posted June 10, 2019 Posted June 10, 2019 Nas drže ove trojke, ali ako se nastavi da posle toga ide tehnička...
Segundo Posted June 10, 2019 Posted June 10, 2019 Ja bih se, kao i vi, potpuno ljutio i čudio čemu druga tehnička treneru (na snimku ne videh da je nešto uradio ili rekao), ali Renfro je počeo da skače kao klinac i glumata neko ludilo tražeći faul Čovića koji ga nije ni pipnuo, skočio pola m od njega. Stvarno me čudi da se 10 postova iščuđavate zašto ju je dobio. Praštajte ako se još nešto desilo pre toga, ali ovo se potpuno jasno videlo i na usporenom. Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
Mark Rothko Posted June 10, 2019 Posted June 10, 2019 Ne mogu da pogode koš - tu je Milivoje da ih šalje na slobodna. Imaju li ti ljudi obraza?
Tresko Posted June 10, 2019 Posted June 10, 2019 Kakav crni obraz. Evo, sad lakat u glavu Renfrou, krv iz nosa. Naravno, faula nema.
bradilko Posted June 10, 2019 Posted June 10, 2019 2 minutes ago, Segundo said: Ja bih se, kao i vi, potpuno ljutio i čudio čemu druga tehnička treneru (na snimku ne videh da je nešto uradio ili rekao), ali Renfro je počeo da skače kao klinac i glumata neko ludilo tražeći faul Čovića koji ga nije ni pipnuo, skočio pola m od njega. Stvarno me čudi da se 10 postova iščuđavate zašto ju je dobio. Praštajte ako se još nešto desilo pre toga, ali ovo se potpuno jasno videlo i na usporenom. Sent from my VTR-L09 using Tapatalk majke ti kako te nije sramota? strasno
Mark Rothko Posted June 10, 2019 Posted June 10, 2019 Na 2 minuta do kraja u poslednjoj ćetvrtini ovaj koš Riversa im je tek drugi iz igre. Sve sa slobodnih.
Lord Stef Posted June 10, 2019 Posted June 10, 2019 Tako, ostavite ih jos neki put same na trojci, valjda nece™
Segundo Posted June 10, 2019 Posted June 10, 2019 majke ti kako te nije sramota? strasnoMolim te da mi se ne obracas ovako, jer iako često to ne zaslužuješ svojim pisanjem, nikada ti se na ovaj način nisam obratio. Napisao sam svoje viđenje situacije, pa me ispravi ako i gde grešim. Napisah I ovo, ako je bilo još nešto, praštajte... Ako nije, ono skakanje i gestikuliranje se svira uvek i svuda.Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
Mark Rothko Posted June 10, 2019 Posted June 10, 2019 Just now, Segundo said: Molim te da mi se ne obracas ovako, jer iako često to ne zaslužuješ svojim pisanjem, nikada ti se na ovaj način nisam obratio. Napisao sam svoje viđenje situacije, pa me ispravi ako i gde grešim. Napisah I ovo, ako je bilo još nešto, praštajte... Ako nije, ono skakanje i gestikuliranje se svira uvek i svuda. Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Opraštamo, nisi video dobro, a i malo si pristrasan. Sve je OK.
ZokiAsov Posted June 10, 2019 Posted June 10, 2019 (edited) Morace coki da pojaca stipendije sudijama, ovo je malo falilo da izgube unatoc svemu Edited June 10, 2019 by ZokiAsov
Segundo Posted June 10, 2019 Posted June 10, 2019 Opraštamo, nisi video dobro, a i malo si pristrasan. Sve je OK.Naravno, kao i svi koji pišu na 2 kk teme.Naicice već snimak, ne sumnjam u to, ako sam prevideo faul, zaista se izvinjavam na upadu... Ako nije, onda je ono za tehničku 1/1Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
Recommended Posts