copkillah Posted January 6, 2019 Posted January 6, 2019 7 hours ago, Timmy said: Ma moze naravno svako da komentarise i pise sta hoce, al opasno ide na kurac to orkestrirano jedenje govana. Prosto mi neverovatno da su onoliko skocili sa pljacka plajcka nepunih 30 sekundi posle kraja. To se ociglednlo pazljivo prati, navija emotivno i sve se vidi drugim očima. Ma budalaštine, niko ne pominje Beloševićevo šiljenje kitice na Pecarskom kada mu je svirao nesportsku koju je samo on video, kao i jedno dve nesvirane nesportske za Mornar. Utakmica jeziva, Vanja ponovo promašuje trojke u prelomnim momentima iako je potpuno sam, ishod pravedan.
keitel Posted January 6, 2019 Posted January 6, 2019 Da, Vanja je posebna priča. Neko bi očekivao da će da se razmaše sada kada ima mogućnost da radi ono što najbolje zna a to je da ćoškari i šutira, međutim ništa. Između ostalih wtf momenata sinoć, mislim da niko nije pomenuo partiju mvp-ja koji je izgledao kao da su mu prvi put dali košarkašku loptu u ruke.
renne Posted January 6, 2019 Posted January 6, 2019 Izvinjavam se svim navijačima, igračima i rukovodstvu Partizana. Ponela me vruća rakija posle sinoćnjeg smrzavanja na protestu
MiddleClass Posted January 6, 2019 Posted January 6, 2019 (edited) Mogao bi Trinkijeri da rutinira nekog. Smara li vas ovo igranje na jednu loptu sa raznim Krkama? To ste mogli i sa Perom Bozicem. Edited January 6, 2019 by MiddleClass
bradilko Posted January 6, 2019 Posted January 6, 2019 12 hours ago, BlackGeorge said: za crnog đorđa 1 veliki
Kreator Posted January 6, 2019 Posted January 6, 2019 (edited) 3 hours ago, MiddleClass said: Mogao bi Trinkijeri da rutinira nekog. Smara li vas ovo igranje na jednu loptu sa raznim Krkama? To ste mogli i sa Perom Bozicem. Rutinirao je Turk Telekom u Beogradu. @bradilko Hvala. Edited January 6, 2019 by BlackGeorge
shimpu Posted January 8, 2019 Posted January 8, 2019 sutra protiv albe...kad se setim bambergovanja...neka bude albovanje...moze macvan posto igra u bajernu iz minhena u nemackoj ligi da nesto posavetuje igrace partizana jer je igrao protiv albe...a moze i lucic da pomogne preko skajpa ili vibera svejedno
shimpu Posted January 8, 2019 Posted January 8, 2019 koja nam je prva petorka meni je ovako renfro, vanja, zagor, novica, gagic druga pejdz ali si dzok s jankovic novi jankovic i gegic su ozbiljni igraci sa klupe
Papovac Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 Konacno neko normalan. Jebemo im majku danas. Svi smo prva petorka
Nebojsa Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 gde su sta rade - uros tripkovic, odlican intervju na mocartu.
Recommended Posts