Giggsy Posted December 28, 2018 Posted December 28, 2018 (edited) I koji je vec bio ovde... Inace, novi upravni odbor Edited December 28, 2018 by Giggsy
Apollo Creed Posted December 28, 2018 Posted December 28, 2018 Ja sa predsedednikom države, možda imam sreće, ali imam jako dobre odnose i kontakte. On pomaže Partizanu iz dva razloga. Prvi je što zna šta Partizan i Zvezda znače Srbiji, a drugi, što zna kako se vodi Partizan danas. Zna da će svaki dinar koji država i sponzoti daju Partizanu biti potrošen na budućnost i nažalost na deo prošlosti i dugova, rekao je Mijailović. Prvi čovek Košarkaškog kluba Partizan, zatim je dodatno pojasnio na šta misli: - On zna kako se danas vodi Partizan i imamo ličnu podršku od njega. Čuo sam i ja te priče o pomoći države Partizanu i načinu na koji se danas vodi Partizan. U medijima, zapravo ne u medijima, već mi to šalju po društvenim mrežama. Ko radi dobro, ako ima podršku predsednika to nije sramota i ja sam siguran da danas i drugi klubovi mogu da prepisšu način na koji sada radi Partizan, rekao je Mijailović
Filozof manijak Posted December 28, 2018 Posted December 28, 2018 Oni su samo kivni što je Veliki Tata ljut na njih, pa ih sad namerno pravi ljubomornim preko Ostoje
Filozof manijak Posted December 28, 2018 Posted December 28, 2018 jbg, ako ne možeš da ih pobediš, pridruži im se
Giggsy Posted December 28, 2018 Posted December 28, 2018 Jbt, ljudi, taj isti Bogdan, rekao je da ce mu biti cast da igramo sa Teom u timu A sad se mi kurcimo
Shaq Posted December 28, 2018 Posted December 28, 2018 renfro u istom outfitu dva dana, s tim sto je prisvojio fegijevu jaknu sa doceka™ :coffee:
James Marshall Posted December 28, 2018 Posted December 28, 2018 Što si takav Šakula, možda mu je Vansi zagubio bagaž
Filozof manijak Posted December 28, 2018 Posted December 28, 2018 Pobednik fotke je frizura malog Trifunovića
Apollo Creed Posted December 28, 2018 Posted December 28, 2018 49 minutes ago, Shaq said: renfro u istom outfitu dva dana, s tim sto je prisvojio fegijevu jaknu sa doceka™ :coffee: Hide contents
Goranz Posted December 28, 2018 Posted December 28, 2018 Aranitović je već počeo da sumnja da ćemo ući u EL.
Recommended Posts