copkillah Posted December 27, 2018 Posted December 27, 2018 1 hour ago, Shaq said: ah, nesa roming u upravi.. za godinu dana skinuto 4m evrova, doveden najskuplji trener, obrnuli 20 igraca za 3 meseca.. sto bi se reklo, aparthejd 1/1.. :coffee: koliko para?
Kreator Posted December 27, 2018 Posted December 27, 2018 (edited) 2 hours ago, Блок_64 said: Камо лепе среће да смо се усрали.Али да вам не рушим снешка,довели сте доброг играча,штета што ће изневерити многа очекивања,али реално имамо и ми својих проблема. Vi nemate problema. Skockali ste super ekipu. Jesu stranci glavni, bez domaćih igrača, ali to ne menja činjenicu da vršite totalnu dominaciju. Svaka Vam čast, iskreno. E baš iz tog razloga, što ste toliko dominantni se i mi pojačavamo. Treba Vam isparirati nekako. Nadam se da je istina da će doći neko od bivših igrača Partizana iz PAO-a ponovo u Partizan. Inače sve mi se zgadilo kada sam video onu sliku Kecmana sa onim rumenim smradom. Kele zaštooo??? Prva izjava Renfroa za domaće medije: http://sportklub.rs/Kosarka/ABA-League/a262360-Renfro-za-SK-Uzbudjen-zbog-Partizana-donosim-iskustvo.html Edited December 27, 2018 by BlackGeorge
darkonet Posted December 27, 2018 Posted December 27, 2018 dobra je Tegiju bila ona fora kad je Bodirogi poklonio Denim set za sve uspehe u repstaciji ili ona reklama za pastetu aaahaahah steta je sto je navijacki obojen, da je neutralan sigurno bi ga ljudi vise postovali jer da se ne lazemo dugoooooo godina su njegove emisije bile jedine o kosarci na ovim prostorima ovako, ne razlikuje se mnogo od Andjusa, Pantica, Milojka i ostalih budala
MiddleClass Posted December 27, 2018 Posted December 27, 2018 2 hours ago, Giggsy said: Middle i Renne Ne zezajte, ljudi, Rakocevic i Gurovic su legende kluba, kakav Zirbes To ti kazem. Kakav crni Renfro da ga ovaj docekuje, ko da je Djordjevic...
goofs Posted December 27, 2018 Posted December 27, 2018 Brate, Tegi je nebo-zemlja sa Andjusom i Milojkom.
Kreator Posted December 27, 2018 Posted December 27, 2018 Just now, goofs said: Brate, Tegi je nebo-zemlja sa Andjusom i Milojkom. +1 Nemojte molim Vas... Jeste navijački žešće obojen ali mu se novinarska stručnost oko košarke ne može osporiti.
Блок_64 Posted December 27, 2018 Posted December 27, 2018 (edited) 8 minutes ago, darkonet said: dobra je Tegiju bila ona fora kad je Bodirogi poklonio Denim set za sve uspehe u repstaciji ili ona reklama za pastetu aaahaahah steta je sto je navijacki obojen, da je neutralan sigurno bi ga ljudi vise postovali jer da se ne lazemo dugoooooo godina su njegove emisije bile jedine o kosarci na ovim prostorima ovako, ne razlikuje se mnogo od Andjusa, Pantica, Milojka i ostalih budala Да не помислите да је мој коментар навијачки обојен,Тегелтија је класична будала (исто би мислио и да навија за звезду).Клинац му је тренирао кошарку не знам дали још увек тренира на свакој утакмици се понашао као дебил псовао противнике,судије,глумио неку мудо.Додуше са већине тих утакмица су га избацили. За њега лично је штета што се експонира као тотални дебил,па је због тога остао закопан на телевизији коју више нико не прати. Наравно зна доста кошарку и познаје доста људи из исте,то му се не може оспорити,али је и дупелизац велики. Edited December 27, 2018 by Блок_64
darkonet Posted December 27, 2018 Posted December 27, 2018 mozda je nekada bio ali otkad mu u emisiji prde, podriguju, pustaju vodu iz wc solje, hvataju ga na razne rime..cedevita, makabi, broj 8, kada on odgovara gledaocima da piju lekove, da su pobegli iz laze, ukljucuje onog zeku navijaca fmp-a i svasta jos nesto da sada ne nabrajam ne moze se mnogo razlikovati od pobrojanih
Timmy Posted December 27, 2018 Posted December 27, 2018 Ne znam, al meni je retatd Andjus dva nivoa ispod svih drugih. Ostali pominjani su budale, al Andjus je retard. Potencijalno opasan retard.
MiddleClass Posted December 27, 2018 Posted December 27, 2018 (edited) +1 Onaj iz Vesnika je mozda taj nivo. Milojko je radio na ozbiljnoj tv. Tegeltija dalje od sosa ne moze. Edited December 27, 2018 by MiddleClass
Блок_64 Posted December 27, 2018 Posted December 27, 2018 36 minutes ago, BlackGeorge said: Vi nemate problema. Skockali ste super ekipu. Jesu stranci glavni, bez domaćih igrača, ali to ne menja činjenicu da vršite totalnu dominaciju. Svaka Vam čast, iskreno. E baš iz tog razloga, što ste toliko dominantni se i mi pojačavamo. Treba Vam isparirati nekako. Nadam se da je istina da će doći neko od bivših igrača Partizana iz PAO-a ponovo u Partizan. Inače sve mi se zgadilo kada sam video onu sliku Kecmana sa onim rumenim smradom. Kele zaštooo??? Prva izjava Renfroa za domaće medije: http://sportklub.rs/Kosarka/ABA-League/a262360-Renfro-za-SK-Uzbudjen-zbog-Partizana-donosim-iskustvo.html Па искрено екипа нам јесте добра.Додуше препуна странаца мада има и вишак (филип),неки који би требало да играју не добијају никакву шансу,или добијају макар малу.Искрен да будем свиђа ми се како играмо посебно у нападу где нам пик није једини напад као већини екипа у модерној кошарци.Има ту проблема и са неким алкосима у екипи али држи се то некако за сада под контролом . Доласком Ренфроа мислим да ви конкретно ништа нисте добили.Он је индивидуално одличан играч али мислим да није нека претерана претња посебно за нас и Будућност.Вама ће значити у смислу да не губите оно што не морате типа морнар,цедевита,...Највићи проблем партизана је јако лоша одбрана и слаби играчи испод коша,поред чињенице да партизан игра доста себичну кошарку.
Timmy Posted December 27, 2018 Posted December 27, 2018 (edited) Vesnik je neko Partizanovo pisano sranje? Nesto mi u malom mozgu da je tamo bilo retardiranih. Edit @MiddleClass Edited December 27, 2018 by Timmy
Блок_64 Posted December 27, 2018 Posted December 27, 2018 4 minutes ago, Timmy said: Ne znam, al meni je retatd Andjus dva nivoa ispod svih drugih. Ostali pominjani su budale, al Andjus je retard. Potencijalno opasan retard. +1 Анђус па 1000 места празно па додај кога год хоћеш.
Timmy Posted December 27, 2018 Posted December 27, 2018 Nego, sta je pretpostavka o kome li Ostoja prica kao bombi? Ne mislim na ime, vec poziciju. Nadam se nekom jakom crncu na 4-5 al cenim da ce dovesti nekog pleja iz kluba koji je izduvao u Ec ili ga duva u EL.
MiddleClass Posted December 27, 2018 Posted December 27, 2018 (edited) Jordan Theodore? i ja mislim da cete dovesti 4/5 Edited December 27, 2018 by MiddleClass
Recommended Posts