Jump to content
IGNORED

KK Partizan 18/19

theanswer

Recommended Posts

Posted (edited)
3 hours ago, Lord Stef said:

E kad sam znao da ce neko da nam ponudi Ficka... :D

I kako nam to bre ne treba igrac poput Janga? Mi ne mozemo reket da zagradimo pa boga zovi, treba nam jedan dzver da to ispegla.

sigurno da nam treba pat young iz olimpijakosa al ne treba nam još jedan rekovalescent...imamo još tri visoka igrača koji uopšte ne igraju...i ne primamo toliko poena ispod koša jedino nas je clark iz budućnosti napunio...

koristio bi nam neki iskusni plej npr. hečer ili lafajet..čisto da ne gubimo 10 lopti zaredom i da ne gledamo onog ciglara nikolića 30 minuta 

Edited by Kurdy
  • Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

421

• Timmy

300

• bradilko

255

• theanswer

244

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

A, pa to da nam ne treba rekonvalescent da, ali se nadam da su naucili nesto na sopstvenim glupostima proteklih godina te da nece dovoditi igraca koji nije u stanju da isporucuje da bi ga otpustili par meseci kasnije eda bi nas isti tuzio posle par godina. Ukratko, da je Jang, ako je uopste istina ovo za njega, u stanju da igra odmah.

Posted

Na kraju će da dovedu Mustafu Shakura ili Pooh Jetera.:D

Posted

bice tu jos prostora u badjetu, ipak je ledo macka u dzaku, jako moodo prvi strelac u italiji.. sto bi se reklo 3k za gospodina :coffee:

Posted

Riki Ledo? Može.

Još Mbakve i Birča i da se pali mašina.

Posted

Ne znam sta čekaju sa Bircom, do kraja sezone neka igra za neki kikiriki posle opet uzme lovicu, voljeni klub, svi će profitirati. 

Posted

svi sem nas, gledalaca. voleo bih ja da gledam tandem gagara- birca, ali ne u klubu za koga navijam.

Posted
21 minutes ago, Miralem said:

svi sem nas, gledalaca. voleo bih ja da gledam tandem gagara- birca, ali ne u klubu za koga navijam.

+100

Posted (edited)

Krenuo Ostoja sa celom svitom na Kosovo, al im ovi nisu dali da udju. I daje Ostoja izjavu, zbunjen sto ih nisu pustili, i kaze: pa mi smo samo sportisti. Dosli smo samo da podrzimo narod u protestu. 

A sto je najgore, mislim da on stvarno veruje u to. Tj. da dotle uspe da dobaci u logici. 

Edited by Timmy
Posted

Očekivano odbijen Ostoja. Ostade bez ovećeg sendviča Ostoja!

Posted (edited)

Nek' Ostoja, prijavi dvoranu: Boro i Ramiz - kada smo domaćini - moraće da nas puste:fantom:

Edited by zakintos
Posted

Jang izgleda u Avelinu. Ako prodje medical

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...