Jump to content
IGNORED

Wimbeldon 2018

Cash

Recommended Posts

Posted

Ma vidi mu se po faci da je dobricina. Nesto kao Delpo. 

Covek cuti i radi svoj posao veoma dobro.

Posted
13 hours ago, Cash said:

Sad znate ko otvara topik US OEPN 2018 :fantom:

+1

Posted

Tek sam sad skontao da je uzela Kerber. Nisam bio u gradu za vikend i ovo mi skroz promaklo. A mislio sam da ce to Serena lagano.

Posted

Stigoh konacno da odgledam polufinale Djokovic - Nadal. Kad sam video rezultat mislio sam da je onaj rad, 80% Djokovica pobedilo Nadala koji je uglavnom mediokritet na travi, ali sam se gadno zajebao. Rafa ovakav mec nije odigrao u Vimbldonu ima deset godina, a i taj koji je odigrao pre deset godina pitanje je da li je bio toliko dobar koliko je bio u ovom polufinalu. Ako nista drugo, ne secam se da je na travi ikada odigrao tako agresivno kao u ovom mecu protiv Novaka. Vrhunsko polufinale i verovatno najbolji mec ove godine za sada. Trofej manje-vise, cinjenica da je bas ovaj mec protiv bas ovakvog Nadala otisao na Novakovu stranu govori da se on u potpunosti vratio vrhunskom tenisu. Samo jos malo da se bicikl potera po planinama Monte Karla i bice to opet poslovicno surovo.

Posted
8 hours ago, harper said:

Stigoh konacno da odgledam polufinale Djokovic - Nadal. Kad sam video rezultat mislio sam da je onaj rad, 80% Djokovica pobedilo Nadala koji je uglavnom mediokritet na travi, ali sam se gadno zajebao. Rafa ovakav mec nije odigrao u Vimbldonu ima deset godina, a i taj koji je odigrao pre deset godina pitanje je da li je bio toliko dobar koliko je bio u ovom polufinalu. Ako nista drugo, ne secam se da je na travi ikada odigrao tako agresivno kao u ovom mecu protiv Novaka. Vrhunsko polufinale i verovatno najbolji mec ove godine za sada. Trofej manje-vise, cinjenica da je bas ovaj mec protiv bas ovakvog Nadala otisao na Novakovu stranu govori da se on u potpunosti vratio vrhunskom tenisu. Samo jos malo da se bicikl potera po planinama Monte Karla i bice to opet poslovicno surovo.

+1

Svakako najbolji Rafa na travi ikad.

Uzgred, slatko je bilo ono sa sinom, ali je bilo fer da trofej prvo odnese Vajdi i Griču. 

Posted (edited)

Griča nije bilo u loži u finalu, a mislim ni u polufinalu.

Ne sećam se ranijih mečeva.

Edited by Ras
Posted

Ako se dobro sećam, Novak je tokom prve nedelje Vimbldona rekao da je Grič u Beču, ali da su u kontaktu.

Posted
40 minutes ago, April said:

Uzgred, slatko je bilo ono sa sinom, ali je bilo fer da trofej prvo odnese Vajdi i Griču. 

Najzaslužniji je ipak on sam, pa samim tim ima i pravo da odluči sa kime će da slavi...

Džaba i Grič i Vajda da nije promenio odnos tj posvećenost. 

Inače, gledao sam highlightse iz polufinala više puta, pa jbt, kakav tenis, kakav meč, kakav Rafa i na kraju kakav Đoko da pretekne na kraju. Ne mora ništa da osvoji godinu dana... Samo nek se trudi pa šta bude :D

Posted

kako je rafa bio smoren na presici posle meca, znao da je odigrao fenomenalan mec, najbolje sto moze i opet izgubio..

Posted
25 minutes ago, Čutura said:

kako je rafa bio smoren na presici posle meca, znao da je odigrao fenomenalan mec, najbolje sto moze i opet izgubio..

zna i šta ga čeka u bliskoj budućnosti... 

Posted
58 minutes ago, iDemo said:

zna i šta ga čeka u bliskoj budućnosti... 

e, to je...

Posted
1 hour ago, Ros said:

e, to je...

Svi se nadamo, ne? 

Posted
5 minutes ago, iDemo said:

Svi se nadamo, ne? 

vrlo sam optimistican. sve ono sto se desavalo po osvajanju wimbledona, kad mu je sin bio na tribinama i kako je on izgledao, govorio posle toga, mi govori da je opasno gladan i da se mentalno vratio tamo gde je bio. :)

Posted

Sad taman jedno 2-3 godine Novak da osvaja a da ne mora da se dribla sa Nadalom niti sa dedom™. Da popravi skor - do sada 100% GS 'preko' nekoga od njih (plus Murray). Daj malo neke poluamatere i 'mlade' nade (25+ godina)... I on malo da da'ne dushom, ne? Dobro - moze i 4 godine.