Timmy Posted July 16, 2018 Posted July 16, 2018 Ma vidi mu se po faci da je dobricina. Nesto kao Delpo. Covek cuti i radi svoj posao veoma dobro.
Sokrat Posted July 17, 2018 Posted July 17, 2018 13 hours ago, Cash said: Sad znate ko otvara topik US OEPN 2018 +1
Timmy Posted July 17, 2018 Posted July 17, 2018 Tek sam sad skontao da je uzela Kerber. Nisam bio u gradu za vikend i ovo mi skroz promaklo. A mislio sam da ce to Serena lagano.
harper lee Posted July 22, 2018 Posted July 22, 2018 Stigoh konacno da odgledam polufinale Djokovic - Nadal. Kad sam video rezultat mislio sam da je onaj rad, 80% Djokovica pobedilo Nadala koji je uglavnom mediokritet na travi, ali sam se gadno zajebao. Rafa ovakav mec nije odigrao u Vimbldonu ima deset godina, a i taj koji je odigrao pre deset godina pitanje je da li je bio toliko dobar koliko je bio u ovom polufinalu. Ako nista drugo, ne secam se da je na travi ikada odigrao tako agresivno kao u ovom mecu protiv Novaka. Vrhunsko polufinale i verovatno najbolji mec ove godine za sada. Trofej manje-vise, cinjenica da je bas ovaj mec protiv bas ovakvog Nadala otisao na Novakovu stranu govori da se on u potpunosti vratio vrhunskom tenisu. Samo jos malo da se bicikl potera po planinama Monte Karla i bice to opet poslovicno surovo.
April Posted July 23, 2018 Posted July 23, 2018 8 hours ago, harper said: Stigoh konacno da odgledam polufinale Djokovic - Nadal. Kad sam video rezultat mislio sam da je onaj rad, 80% Djokovica pobedilo Nadala koji je uglavnom mediokritet na travi, ali sam se gadno zajebao. Rafa ovakav mec nije odigrao u Vimbldonu ima deset godina, a i taj koji je odigrao pre deset godina pitanje je da li je bio toliko dobar koliko je bio u ovom polufinalu. Ako nista drugo, ne secam se da je na travi ikada odigrao tako agresivno kao u ovom mecu protiv Novaka. Vrhunsko polufinale i verovatno najbolji mec ove godine za sada. Trofej manje-vise, cinjenica da je bas ovaj mec protiv bas ovakvog Nadala otisao na Novakovu stranu govori da se on u potpunosti vratio vrhunskom tenisu. Samo jos malo da se bicikl potera po planinama Monte Karla i bice to opet poslovicno surovo. +1 Svakako najbolji Rafa na travi ikad. Uzgred, slatko je bilo ono sa sinom, ali je bilo fer da trofej prvo odnese Vajdi i Griču.
Ras Posted July 23, 2018 Posted July 23, 2018 (edited) Griča nije bilo u loži u finalu, a mislim ni u polufinalu. Ne sećam se ranijih mečeva. Edited July 23, 2018 by Ras
Time Crisis Posted July 23, 2018 Posted July 23, 2018 Ako se dobro sećam, Novak je tokom prve nedelje Vimbldona rekao da je Grič u Beču, ali da su u kontaktu.
Mil@n Posted July 23, 2018 Posted July 23, 2018 40 minutes ago, April said: Uzgred, slatko je bilo ono sa sinom, ali je bilo fer da trofej prvo odnese Vajdi i Griču. Najzaslužniji je ipak on sam, pa samim tim ima i pravo da odluči sa kime će da slavi... Džaba i Grič i Vajda da nije promenio odnos tj posvećenost. Inače, gledao sam highlightse iz polufinala više puta, pa jbt, kakav tenis, kakav meč, kakav Rafa i na kraju kakav Đoko da pretekne na kraju. Ne mora ništa da osvoji godinu dana... Samo nek se trudi pa šta bude
Čutura Posted July 23, 2018 Posted July 23, 2018 kako je rafa bio smoren na presici posle meca, znao da je odigrao fenomenalan mec, najbolje sto moze i opet izgubio..
iDemo Posted July 23, 2018 Posted July 23, 2018 25 minutes ago, Čutura said: kako je rafa bio smoren na presici posle meca, znao da je odigrao fenomenalan mec, najbolje sto moze i opet izgubio.. zna i šta ga čeka u bliskoj budućnosti...
Ros Posted July 23, 2018 Posted July 23, 2018 58 minutes ago, iDemo said: zna i šta ga čeka u bliskoj budućnosti... e, to je...
Ros Posted July 23, 2018 Posted July 23, 2018 5 minutes ago, iDemo said: Svi se nadamo, ne? vrlo sam optimistican. sve ono sto se desavalo po osvajanju wimbledona, kad mu je sin bio na tribinama i kako je on izgledao, govorio posle toga, mi govori da je opasno gladan i da se mentalno vratio tamo gde je bio.
iDemo Posted July 23, 2018 Posted July 23, 2018 Sad taman jedno 2-3 godine Novak da osvaja a da ne mora da se dribla sa Nadalom niti sa dedom™. Da popravi skor - do sada 100% GS 'preko' nekoga od njih (plus Murray). Daj malo neke poluamatere i 'mlade' nade (25+ godina)... I on malo da da'ne dushom, ne? Dobro - moze i 4 godine.
Recommended Posts