July 15, 20186 yr @Mil@n sry, ovo je sve u svrhu zajebancije i protivu uroka...ali ako je uvredljivo, mogu i da iskuliram...ali posle bez kukanja ako se afrika povampiri i pocne da dobija
July 15, 20186 yr Koga Englezi najvise mrze na svetu? Mislim i kada bi teniser iz te zemlje igrao finale protiv Djovaka, da bi navijali za njega, a ne za Novaka.
July 15, 20186 yr Just now, Jeremija said: Idem ja da pripremim gril dok ne počne fudbal, čestitke Nolu... dolazim
July 15, 20186 yr Just now, Jeremija said: Idem ja u granap po pivo dok ne počne fudbal, čestitke Nolu... +1
July 15, 20186 yr ja se secam da je svojevremeno Monaco izgubio poen protiv Djoleta, kad mu je ispala lopta iz dzepa.
July 15, 20186 yr 3 - 1 Tako je Nole, samo ozbiljno do kraja. Šta te briga što je ovaj u nekim problemima. Igraj svoju igru.
July 15, 20186 yr Druže, Ajde iskuliraj sa tim uvredama, stvarno je ružno, glupo i nepotrebno. ... Aman, otkad je ppp stožer političke korektnosti?? [emoji33] Zaboga, pa moja žena je malopre, kad je kamera pokazala ovu, rekla da je ružna ko... [emoji240]Dajte više sa tim lekcijama iz morala i lepog vaspitanja... <_>Sent from my BLA-L29