Ros Posted July 11, 2018 Share Posted July 11, 2018 Just now, Arkadija said: Sudija pise pismenu opomenu Djokovicu zbog tuzakanja. Slutim da mh Djovak nece pruziti ljubav na kraju. pise srdjanu da dodje? Link to comment
Arkadija Posted July 11, 2018 Share Posted July 11, 2018 Aleluja, Anderson uzeo set dedi. Link to comment
Ros Posted July 11, 2018 Share Posted July 11, 2018 ima je anderson brejk viska u drugom, kao i 2:0 u tajbrejku Link to comment
Max Morlock Posted July 11, 2018 Share Posted July 11, 2018 Sudija pise pismenu opomenu Djokovicu zbog tuzakanja. Slutim da mh Djovak nece pruziti ljubav na kraju.Pa lepo mu je rekao "Double standards, my friend, double standards..." I bio je u pravu... [emoji6]Sent from my BLA-L29 Link to comment
harper lee Posted July 11, 2018 Share Posted July 11, 2018 Skoro da sam zaboravio kakav rolerkoster je gledati Djokovica i navijati za njega. Bilo bi bas zabavno gledati ga bez emocija, na momente krene da igra kao sumanut a onda ga iznervira oblak koji prelazi iznad terena i krene da brlja kao amater. Vintage Djokovic. Link to comment
Ros Posted July 11, 2018 Share Posted July 11, 2018 1 minute ago, harper said: Skoro da sam zaboravio kakav rolerkoster je gledati Djokovica i navijati za njega. Bilo bi bas zabavno gledati ga bez emocija, na momente krene da igra kao sumanut a onda ga iznervira oblak koji prelazi iznad terena i krene da brlja kao amater. Vintage Djokovic. tennis is coming home Link to comment
Arkadija Posted July 11, 2018 Share Posted July 11, 2018 3 minutes ago, booyaka said: Počinje Dedin raspad. Deda je naspanovan na 3 seta po mecu. Sve preko toga utice na izvedbu. Link to comment
Max Morlock Posted July 11, 2018 Share Posted July 11, 2018 ko kome? Nole Ramos(š?)u... Niši besno zveknuo reketom patos a Nole pita sudiju "A njega nećeš da opomeneš ko mene malopre kad sam uradio isto to?" Sudija se nešto uzjebo a ovaj ga pogleda ko pseće govno u Tašmajdanskom parku i odjebe ga sa "Double standards..." (a u sebi je verovatno pomislio "ma puši ga...") Sent from my BLA-L29 Link to comment
James Marshall Posted July 11, 2018 Share Posted July 11, 2018 1 minute ago, Max Morlock said: Nole Ramos(š?)u... Niši besno zveknuo reketom patos a Nole pita sudiju "A njega nećeš da opomeneš ko mene malopre kad sam uradio isto to?" Sudija se nešto uzjebo a ovaj ga pogleda ko pseće govno u Tašmajdanskom parku i odjebe ga sa "Double standards..." (a u sebi je verovatno pomislio "ma puši ga...") Sent from my BLA-L29 Jebote i kod njega se zapatilo to kalimerisanje svojstveno današnjoj Srbiji, dok je bio našpanovan nije mu smetalo ništa, malo srao po publici pa onda podere protivnika, sad je prava Srbenda. Link to comment
Milogled Bluff Posted July 11, 2018 Share Posted July 11, 2018 Kakvo govno od sudije. Tacno da mu razbijes reket o lobanju Link to comment
Arkadija Posted July 11, 2018 Share Posted July 11, 2018 Just now, James Marshall said: Jebote i kod njega se zapatilo to kalimerisanje svojstveno današnjoj Srbiji, dok je bio našpanovan nije mu smetalo ništa, malo srao po publici pa onda podere protivnika, sad je prava Srbenda. Boli ta kosmicka nepravda. Link to comment
booyaka Posted July 11, 2018 Share Posted July 11, 2018 Oće Nole da bije sudiju. [emoji23] Link to comment
Recommended Posts