July 11, 20186 yr Hvala Ras ali iako sam se registrovao i dobio potvrdu na email, opet mi ne daje pristup. U svakom slucaju, hvala!
July 11, 20186 yr 3 minutes ago, rooney said: Hvala Ras ali iako sam se registrovao i dobio potvrdu na email, opet mi ne daje pristup. U svakom slucaju, hvala! Hmm, aktivacija je kod mene prošla bez čekanja i bez problema...
July 11, 20186 yr 7 minutes ago, MiddleClass said: Opet mu je kriv sudija kad ne ide. Da li mu je teren po volji? Za ozbiljno, šta se dešava u drugom setu?
July 11, 20186 yr Da li mu je teren po volji? Za ozbiljno, šta se dešava u drugom setu?Nije iskoristio dosta loše serviranje Japanca u prva dva njegova servis gema, dodatnu nervozu mu izazvao sudija koji mu je dodelio opomenu zato što je besneo i posle toga je izgubio servis.
July 11, 20186 yr 16 minutes ago, Arkadija said: Ocajno servira Novak, Nisikori sve vraca. Tesko ce ovo Nole dobiti. nix bez jinx
July 11, 20186 yr Sudija pise pismenu opomenu Djokovicu zbog tuzakanja. Slutim da mh Djovak nece pruziti ljubav na kraju.