rooney Posted July 11, 2018 Share Posted July 11, 2018 Hvala Ras ali iako sam se registrovao i dobio potvrdu na email, opet mi ne daje pristup. U svakom slucaju, hvala! Link to comment
Ras Posted July 11, 2018 Share Posted July 11, 2018 3 minutes ago, rooney said: Hvala Ras ali iako sam se registrovao i dobio potvrdu na email, opet mi ne daje pristup. U svakom slucaju, hvala! Hmm, aktivacija je kod mene prošla bez čekanja i bez problema... Link to comment
Ras Posted July 11, 2018 Share Posted July 11, 2018 7 minutes ago, MiddleClass said: Opet mu je kriv sudija kad ne ide. Da li mu je teren po volji? Za ozbiljno, šta se dešava u drugom setu? Link to comment
booyaka Posted July 11, 2018 Share Posted July 11, 2018 Da li mu je teren po volji? Za ozbiljno, šta se dešava u drugom setu?Nije iskoristio dosta loše serviranje Japanca u prva dva njegova servis gema, dodatnu nervozu mu izazvao sudija koji mu je dodelio opomenu zato što je besneo i posle toga je izgubio servis. Link to comment
Arkadija Posted July 11, 2018 Share Posted July 11, 2018 Ocajno servira Novak, Nisikori sve vraca. Tesko ce ovo Nole dobiti. Link to comment
Timmy Posted July 11, 2018 Share Posted July 11, 2018 Izvuce Novak ove 3 vezane BP. Sad valjda moze samo bolje da bude Link to comment
Ros Posted July 11, 2018 Share Posted July 11, 2018 16 minutes ago, Arkadija said: Ocajno servira Novak, Nisikori sve vraca. Tesko ce ovo Nole dobiti. nix bez jinx Link to comment
Arkadija Posted July 11, 2018 Share Posted July 11, 2018 Just now, Ros said: nix bez jinx Moralo je nesto da ga prodrma. Link to comment
Ros Posted July 11, 2018 Share Posted July 11, 2018 rodzer vec drugi put gubi servis protiv andersona koji sad servira za 1:2. Link to comment
Arkadija Posted July 11, 2018 Share Posted July 11, 2018 Sudija pise pismenu opomenu Djokovicu zbog tuzakanja. Slutim da mh Djovak nece pruziti ljubav na kraju. Link to comment
Recommended Posts