July 10, 20186 yr 23 minutes ago, booyaka said: Al bi lepo da Đorđi drkne crnu miss Piggy. Ali izgleda nece potrajati, steta. Vid' iznenadjenja, Fedex sutra na terenu broj 1.
July 10, 20186 yr Author 1 hour ago, dùda said: ona mala kasatkina će teško ispeglati psihu, šteta, ima potencijala Zasto če teško izpeglati psihu :(
July 10, 20186 yr sjajni SK se uključuje live u sredinu 3. seta meča Julije Gerges koji je na eurosportu malopre završen Edited July 10, 20186 yr by levi
July 11, 20186 yr Quote Novak Djokovic has got his wish to play his Wimbledon quarter-final on Centre Court, with organisers at the All England Club relegating defending champion Roger Federer to Court 1.
July 11, 20186 yr 7 minutes ago, Time Crisis said: Neko je pitao zašto se Đoković bunio i evo zašto. Da nije izvršio pritisak sasvim sigurno bi igrao drugi na terenu broj 1 u isto vrijeme kad i Nadal na centralnom, što je nekako logično.
July 11, 20186 yr 20 hours ago, Cash said: Zasto če teško izpeglati psihu :( pa zato što je, kako mi se čini, poprilično izgužvana ona kad napravi neki gaf, ne može bar naredna 3 gema da se oporavi a simpatična mi je, nemoj da misliš da nije nemam više nerava za gledanje novaka, ostarilo se jbg Edited July 11, 20186 yr by dùda
July 11, 20186 yr A sve se nadam da Nišikori na travi nije nešto od čega bi se trebalo nešto posebno strahovati, jebem li ga.
July 11, 20186 yr Just now, James Marshall said: A sve se nadam da Nišikori na travi nije nešto od čega bi se trebalo nešto posebno strahovati, jebem li ga. pa i nije. ovom naseg magaretu treba vise vremena da podigne radnu temperaturu, a onda sledi peglanje
July 11, 20186 yr Ja gledam odavde , pošto, jelte, radim... :( Edited July 11, 20186 yr by Max Morlock