John Coltrane Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 Nama ce odrati kozu sa ledja ko god bude hteo. Veksanin ™ cenim da ne vredi vise od 5milki a mi zategli 15!
Jeremija Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 Velšanin mi je baš bzvz kupovina, mislim ne vidim svrhu, barem ne u doglednoj budućnosti... Samo smo bacili 15 milki.
Pokojni Ruxin Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 ima svrhu, kako nema. zauzima mesto nekom ko bi stvarno mogao konkurisati u ozbiljnom pl timu
Pokojni Ruxin Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 (edited) btw šta ćemo kad klop dovede ovog pepea, 1 rezervu od 80 miliona? mislim poručnik onoliko plako oko mahreza, a to bilo koliko, bednih 60? i još čovek na kraju sezonu prilično bio prvotimac... Edited June 9, 2019 by Pokojni Ruxin
Pokojni Ruxin Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 On 7.12.2018. at 21:37, porucnik vasic said: Сигурно да држи час. Било би занимљиво да се види шта би урадио у клубу где на резерву не може да потроши 60 милиона. Како би се ту размахао његов легендарни генијални тренерски таленат. sve u svemu +1
ArleKino Posted June 9, 2019 Author Posted June 9, 2019 Dok se Klopp i Pep razbacuju parama na rezerve, mi kupujemo kinesku robu - Carrasco za 25 miliona eura jako blizu Arsenala. To bi me obradovalo.
cvrlle Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 (edited) kako ste vi procenili da bi decko(pepe) bio automatski klupiran? 4 hours ago, Pokojni Ruxin said: mislim poručnik onoliko plako oko mahreza, a to bilo koliko, bednih 60? u to vreme kloppo je pazario dosta jeftiniju rezervu videcemo cime celevako da brani prodaju sanea. ako do nje uopste bude doslo. Edited June 9, 2019 by cvrlle
Weenie Pooh Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 A umesto koga da igra, Salaha ili Firmina?Ili opet da se mučimo sa 451, Brazilac u rupi, Egipćanin u špicu, a Pepe desno?
cvrlle Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 (edited) 6 minutes ago, Weenie Pooh said: A umesto koga da igra, Salaha ili Firmina? Ili opet da se mučimo sa 451, Brazilac u rupi, Egipćanin u špicu, a Pepe desno? ne bih znao... pricacemo ako bude dosao. meni mnogo smrdi da bi ameri pljunuli masnu lovu za igraca koji nema perspektivu u ovom timu. ne vade oni novce iz zemlje kao neki konkurentski klubovi Edited June 9, 2019 by cvrlle
Weenie Pooh Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 Pa mislim, smrdi i meni, zato i kažem da neće doći za te pare dok su živa ona trojica napred. Eksperimnt sa Šakirom se pokazao kao neuspešan, i to najmanje njegovom krivicom. Klopp je vratio napadačku formaciju iz prethodne sezone i osvojio trofej, dakle bilo bi suludo ponovo izvoditi taj isti eksperiment samo sa daleko skupljim igračem.
Baldrick S. Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 Vrti se ta prica oko Pepe-a vec danima. Vise menadzerske patke nego bilo sta ozbiljno. Iskreno nikad veca tisina oko transfera u PL. Em kvalifikacije u Evropi, Copa America, Africko prvenstvo. A za Liverpul jebemliga. Ne znam sta bi Klop mogao da uradi, koga da dovede. -1 od PL-a, Liga Sampiona. najbolje da kupi nekog šamana da skine kletvu ostalo nije u njegovim rukama
Recommended Posts