copkillah Posted May 18, 2019 Posted May 18, 2019 7 minutes ago, Pokojni Ruxin said: da, pevali su igrači sitija, pep mi je dovoljan dokaz. mogao si i ti da mi kažeš ko je ko na tom mrljavom snimku kad sam pitao, ali si pošo da odneseš tetki lek... On 15.5.2019. at 16:10, copkillah said: "In the video, several City players can be clearly identified including Kyle Walker, Vincent Kompany and Ilkay Gundogan". Pokojni stamcha se dodatno upokojio. RIP
bradilko Posted May 18, 2019 Posted May 18, 2019 lepa scena, pola tribina u bojama votforda pola sitija. nema huligana, milina. liga jaka skoro kao nekad talijanska. gvardiola uživa, poketino i klop isto.
Nikodije Posted May 18, 2019 Posted May 18, 2019 Jeste kurac kao nekad talijanska. Svaki talijanski fenjeraš iz devedesetih je jači od ovog votforda.
Pokojni Ruxin Posted May 18, 2019 Posted May 18, 2019 4 minutes ago, copkillah said: Pokojni stamcha se dodatno upokojio. RIP pošto bi bilo neverovatno dosadno da ti crtam proglasićemo tvoju pobedu radi zdravlja foruma čestitke copi, izuzetna utakmica, sramim se kao pep posle šestog danas potkrala im se greška, nije treble
radnik Posted May 18, 2019 Posted May 18, 2019 Hocete li opet sa njima ono otvaranje sezone? Kako to ide? Ne znam ni sto pitam, mora sa njima
Pokojni Ruxin Posted May 18, 2019 Posted May 18, 2019 komjuniti šild? jok, biće nešto lakša utakmica If the Premier League champions also won the FA Cup then the league runners-up provide the opposition
copkillah Posted May 18, 2019 Posted May 18, 2019 9 minutes ago, Pokojni Ruxin said: pošto bi bilo neverovatno dosadno da ti crtam proglasićemo tvoju pobedu radi zdravlja foruma čestitke copi, izuzetna utakmica, sramim se kao pep posle šestog danas potkrala im se greška, nije treble Čestitke na još jednoj tituli, video sam da ste otvorili Votford tek posle pevanja pesama o Liverpulu, drago mi je da vas™ motivišemo na sportski način, bar nešto!
copkillah Posted May 18, 2019 Posted May 18, 2019 Lokalne Rukse nisu baš dobro podnele te silne trofeje
bradilko Posted May 18, 2019 Posted May 18, 2019 25 minutes ago, Nikodije said: Jeste kurac kao nekad talijanska. Svaki talijanski fenjeraš iz devedesetih je jači od ovog votforda. slažem se. zato sam i nažvrljao skoro. ono je bilo neverovatno. otidi, igraj sa askolijem pa moli boga da uzmeš 1 bod a 2 su već čudo. kad se setim gde je igrao 1 ziko. parma sa neviom skalom, samp, skuhravi đenova.. ma to se neće nikad ponoviti
Weenie Pooh Posted May 18, 2019 Posted May 18, 2019 18 minutes ago, copkillah said: Lokalne Rukse nisu baš dobro podnele te silne trofeje Au jebote Ovo su baš neki ozbiljni, vučićevski kompleksi. Svi su protiv njih, niko ni da pomene sve trofeje i rekordni rast GDPa, deafening silence, medijska zavera, egipatske lopuže i valor-stealing tajkuni
Pokojni Ruxin Posted May 18, 2019 Posted May 18, 2019 jbg nije lako biti najbolji, ne ume svako da se nosi. mene je srećom život navikao, ali saosećam se sa gospodinom
copkillah Posted May 18, 2019 Posted May 18, 2019 5 minutes ago, Pokojni Ruxin said: jbg nije lako biti najbolji, ne ume svako da se nosi. mene je srećom život navikao, ali saosećam se sa gospodinom Polako, sačekaj 26. maj da se završi baraž League 1, pa onda pričaj
Mercuzzio Posted May 18, 2019 Posted May 18, 2019 (edited) 1 hour ago, copkillah said: Polako, sačekaj 26. maj da se završi baraž League 1, pa onda pričaj Kakve veze ima League 1 baraž? Edited May 18, 2019 by Mercuzzio
copkillah Posted May 18, 2019 Posted May 18, 2019 17 minutes ago, Mercuzzio said: Kakve veze ima League 1 baraž? Pa Ruksa u svojoj prvoj forumskoj inkarnaciji izjašnjavao kao navijač Sanderlenda
Recommended Posts