Pokojni Ruxin Posted May 18, 2019 Posted May 18, 2019 ok, evo ja ću. pa nek svako proceni za sebe jel se pep vrlo blamira ili je copi izgoreo ko licna tamo negde 11.05. pa sad impotentno kevće protiv sitija na kojoj god temi da se zadesi It was not to offend the people about what happened in Hillsborough or the guy over what happened against Roma. "You think, just for one second, you could imagine we try to offend about these tragedies of the Liverpool world? It's incredible. "We were happy for ourselves. If someone was offended, I'm sorry, I apologise, but it was never our intention. To win the Premier League is difficult against one incredible contender."
Pokojni Ruxin Posted May 18, 2019 Posted May 18, 2019 In ader njuz, quadruple napada isus, kun na klupi. mahrez opet startuje, biće da nešto definitivno ne štima sa saneom
Pokojni Ruxin Posted May 18, 2019 Posted May 18, 2019 2:0 jel ovo prva quadruplea u istoriji engleskog fudbala? jel smo zatvorili diskusiju o najboljem pl timu svih vremena?
levi Posted May 18, 2019 Posted May 18, 2019 (edited) u kom smislu quadruple? Edited May 18, 2019 by levi
Pokojni Ruxin Posted May 18, 2019 Posted May 18, 2019 posle ove utakmice ćemo držati sva 4 trofeja koja je moguće držati u engleskom fudbalu - premier liga, fa kup, liga kup, komjuniti šild
ArleKino Posted May 18, 2019 Author Posted May 18, 2019 20 minutes ago, Pokojni Ruxin said: 2:0 jel ovo prva quadruplea u istoriji engleskog fudbala? jel smo zatvorili diskusiju o najboljem pl timu svih vremena? Ne, Arsenalov ženski tim to ima.
kipo Posted May 18, 2019 Posted May 18, 2019 Ispravka netacnog navoda.. Jednako ste dobri kao Arsenalov zenski tim
Pokojni Ruxin Posted May 18, 2019 Posted May 18, 2019 (edited) opa, posegnuli ste za ženskim fudbalom u odbrani od pepa...nisam to anticipirao moram priznati oke onda, jel ovo prva quadruplea u istoriji engleskog muškog fudbala? jel smo zatvorili diskusiju o najboljem muškom pl timu svih vremena? Edited May 18, 2019 by Pokojni Ruxin
Jeremija Posted May 18, 2019 Posted May 18, 2019 Način na koji je Siti došao u poziciju da na ovakav način osvaja trofeje nije ništa drugo nego ono što bi Šešelj nazvao "prilogom za istoriju beščašća" i samim tim nije vredno ozbiljne diskusije.
Pokojni Ruxin Posted May 18, 2019 Posted May 18, 2019 ma znam sve. nije vam uopšte stalo, nikog nije briga za ovaj siti, finansijski doping, prvi put u istoriji fudbala ušle sumnjive pare u sport...ko šta radi ja palo ceo dan čitam koliko ljudima nije stalo. kilometre ljudi ispisaše o svojoj apatiji. elem, 4:0
copkillah Posted May 18, 2019 Posted May 18, 2019 1 hour ago, Pokojni Ruxin said: ok, evo ja ću. pa nek svako proceni za sebe jel se pep vrlo blamira ili je copi izgoreo ko licna tamo negde 11.05. pa sad impotentno kevće protiv sitija na kojoj god temi da se zadesi It was not to offend the people about what happened in Hillsborough or the guy over what happened against Roma. "You think, just for one second, you could imagine we try to offend about these tragedies of the Liverpool world? It's incredible. "We were happy for ourselves. If someone was offended, I'm sorry, I apologise, but it was never our intention. To win the Premier League is difficult against one incredible contender." Nema pravih banera pa se koriste digitalni, nema sopstvenih pesama pa se peva o Liverpulu Jadni Ruksa se batrga nogicama kao pilence u kučinama On 16.5.2019. at 0:52, Pokojni Ruxin said: aj nek neko kome nisam na ignoru nekad da dokaz da su pesmi pevali igrači i osoblje pa da ovolika histerija makar dobije kakav smisao... Pa taman do sledeće sezone da naučiš da prepoznaješ igrače Sitija
Pokojni Ruxin Posted May 18, 2019 Posted May 18, 2019 da, pevali su igrači sitija, pep mi je dovoljan dokaz. mogao si i ti da mi kažeš ko je ko na tom mrljavom snimku kad sam pitao, ali si pošo da odneseš tetki lek... šta da kažem, za mene malo šabanski. za ove što nisu šutnuli pile sa praga u životu i won't somebody think of the children ekipu možda čak i neverovatan skandal, nem pojma. preživeću. nego 6:0, raša hettrik
Recommended Posts