ArleKino Posted April 1, 2019 Author Posted April 1, 2019 Ovo za Varanea i United je i meni najrealnija opcija. O tome smo neki dan divanili na Twitteru.
ArleKino Posted April 1, 2019 Author Posted April 1, 2019 Ovo za Herreru i borrisa sam, usputbudirečeno, ja ovdje stavio prije neki dan.
Jeremija Posted April 1, 2019 Posted April 1, 2019 Dobro, Herrera nije loše rešenje (za PSG) jer su nogirali Rabiota, a za ovog ne moraju da plaćaju transfer fee. Da Herrera ne traži toliko para, ja bih lično radije nogirao Matića, Matu i Sančeza koji su u totalnom kolapsu, pogotovo Mata i Sančez.
John Coltrane Posted April 1, 2019 Posted April 1, 2019 Neko je ovde Ereru video za (c) , samo kazem. Varan bi PSG mogao izabrati pre UTD jedino zbog tuturutu lige, ne vidim neki drugi razlog.
ToniAdams Posted April 1, 2019 Posted April 1, 2019 neka bude vucic. neka bude vucic. neka bude vucic. ajmo svi neka bude vucic!
ArleKino Posted April 1, 2019 Author Posted April 1, 2019 3 minutes ago, John Coltrane said: Neko je ovde Ereru video za (c) , samo kazem. Varan bi PSG mogao izabrati pre UTD jedino zbog tuturutu lige, ne vidim neki drugi razlog. Moja logika je da Varane između svih opcija kao najrealniju ima United. 1.Ako hoće novi čelendž™, gdje ćeš veći od posrnulog giganta u najkompetitivnijoj ligi svijeta? 2.Ako hoće da dobije moćnu platu, gdje ćeš bolje biti plaćen nego u Unitedu? Većina klubova koji mogu da plate i Realu i Varaneu imaju neki feler - Bayern igra u kurčevoj Bundesligi, a ionako je već kupio Hernandeza, PSG igra u presmiješnoj Ligue 1 i praktično bi Varane igrao par ozbiljnih utakmica po sezoni, slično važi i za Juventus, Man City je već kupio dvojicu stopera za 50+ miliona funti za narednih 7-8 godina... Još kad Đorđe Balašević počne pisati o Premier League pa protiv Uniteda ne dosude penal za igranje rukom Varanea... Gre'ota da mu propadne naslov "VAR-ane".
Jeremija Posted April 1, 2019 Posted April 1, 2019 3 minutes ago, ToniAdams said: neka bude vucic. neka bude vucic. neka bude vucic. ajmo svi neka bude vucic! Ne razumem, zovi Kauboja da objasni...
Jeremija Posted April 1, 2019 Posted April 1, 2019 (edited) 5 minutes ago, John Coltrane said: Zabio Ramzi. Znam, zezam Tonija (mada bi mogao da dodje Kauboj da objasni). Prošlih par puta su umrli Mark Hollis, Keith Flint i Luke Perry... Edited April 1, 2019 by Jeremija
ArleKino Posted April 1, 2019 Author Posted April 1, 2019 11 minutes ago, Jeremija said: Znam, zezam Tonija (mada bi mogao da dodje Kauboj da objasni). Prošlih par puta su umrli Mark Hollis, Keith Flint i Luke Perry... Da su umirali slavni poslije ogromnih promašaja Aube i Lace, u Hollywoodu ne bi ostao niko ni da pokopava.
Jeremija Posted April 1, 2019 Posted April 1, 2019 Šta vas briga, polako gurate ka Top 4, dok nama predstoji battle royal sa Totenhemom i Čelzijem...
ArleKino Posted April 1, 2019 Author Posted April 1, 2019 40 minutes ago, Jeremija said: Šta vas briga, polako gurate ka Top 4, dok nama predstoji battle royal sa Totenhemom i Čelzijem... Jest, ali sad ide 5 gostovanja u 7 utakmica + dvomeč sa Napolijem.
Recommended Posts