copkillah Posted April 1, 2019 Posted April 1, 2019 (edited) Ali Pol iz Kenije je rekao da jeste edit: na kraju se ispostavilo da je to maser za sudije, inače iz Liverpula Edited April 1, 2019 by copkillah
ArleKino Posted April 1, 2019 Author Posted April 1, 2019 1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said: Četvrti sudija je bio Stuart Atwell, a ovo na slici nije on. Majstor je bio glavni sudija na utakmici United-Watford u subotu i onda ga stave za 4.sudiju u najzahtjevnijoj utakmici kola. Nego, dao sam jedan prijedlog Keithu Hackettu koji mu se svidio. IFAB bi se osevapio da ga razmotri.
copkillah Posted April 1, 2019 Posted April 1, 2019 15 minutes ago, Jeremija said: Vazda pouzdani Dejli... rekord? Ali ono što sam video jeste da se ne slažu oko visine plate, da bi on 200 hiljada nedeljno, a da mu se nudi 170k. Jbg, siguran sam da ni jednima ni drugima nije problem da mu daju toliku platu, pa ako su u MU glupi, izgubiće ga.
Jeremija Posted April 1, 2019 Posted April 1, 2019 Mnogo je za njega 200,000, mnogo je i 170, pogotovo što ulazi u ozbiljne godine. Pre neki dan je jedan novinar napisao da Mančester ima u planu (mnogo) boljeg igrača od njega, ali da ne žele da izbace članak dok ne dobiju dodatne informacije, tako da moguće da je već spremna zamena.
copkillah Posted April 1, 2019 Posted April 1, 2019 Da, ali posle 350k za Aleksisa Sančesa (koji je stariji od njega btw), više ništa nije mnogo Plus što ti, gubitkom Erere, imaš mnogo veće troškove, jer ćeš morati debelo da se otvoriš za tog, kako reče, mnogo boljeg igrača, a o plati bolje i da ne počinjem. Bottom line je da ja ne bih tako lako ispuštao Ereru.
Jeremija Posted April 1, 2019 Posted April 1, 2019 Ne bih ga ni ja ispuštao, ali za recimo 120,000 max. PSG mu nudi 200,000 nedeljno na tri godine, misim da tu neće imati mnogo konkurencije...
ArleKino Posted April 1, 2019 Author Posted April 1, 2019 9 minutes ago, Jeremija said: Mnogo je za njega 200,000, mnogo je i 170, pogotovo što ulazi u ozbiljne godine. Pre neki dan je jedan novinar napisao da Mančester ima u planu (mnogo) boljeg igrača od njega, ali da ne žele da izbace članak dok ne dobiju dodatne informacije, tako da moguće da je već spremna zamena. Rabiot?
Jeremija Posted April 1, 2019 Posted April 1, 2019 Just now, ArleKino said: Rabiot? Nemam pojma, ali nije novinar hteo baš ništa da komentariše, što znači da je ozbiljno, samo je rekao da je u pitanju dosta bolji igrač, ali nije hteo baš ništa drugo da kaže...
189- Posted April 1, 2019 Posted April 1, 2019 inace, navodno varane zeli da napusti real. united je realna opcija.
copkillah Posted April 1, 2019 Posted April 1, 2019 Ja bih rekao da bi PSŽ mogao da bude prva opcija, a verovatno će biti spremni da se otvore koliko treba.
copkillah Posted April 1, 2019 Posted April 1, 2019 Postoji idealno rešenje za njega: da dođe na mesto jednog od najboljih štopera na svetu, vicešampiona sveta
Jean-Luc Picard Posted April 1, 2019 Posted April 1, 2019 Jeste li vi sigurni da te današnje vesti nisu prvi april.
189- Posted April 1, 2019 Posted April 1, 2019 po redditu pouzdani novinar je preneo vest. inace u spaniji valjda ni nema prvoaprilske sale.
Recommended Posts