Jump to content
IGNORED

Premier League 2018-19

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Vise sretno nego spretno. Onokad navijas za liverpul, a znas da je to nista kako strastveno ce skuzeri navijati za Junajted protiv arapa :laugh:

• Replies 11.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1227

• John Coltrane

844

• 189-

637

• ArleKino

584

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ako je ovo opsajd ja sam Ilon Mask

Posted

Nije zaustavljeno u pravom trenutku tu. Kad Salah bude najblizi golmanu onda se stopira.

Preznojih se ...

Posted (edited)

Gledao sam na onom jednom snimku, prilično sam siguran da je, kad Salah istrčava iza linije, lopta već visoko u vazduhu...

Edited by Weenie Pooh
Posted
4 minutes ago, kipo said:

Vise sretno nego spretno. Onokad navijas za liverpul, a znas da je to nista kako strastveno ce skuzeri navijati za Junajted protiv arapa :laugh:

:lolol:

Posted
4 minutes ago, radnik said:

Nije zaustavljeno u pravom trenutku tu. Kad Salah bude najblizi golmanu onda se stopira.

Preznojih se ...

Takoe, to je pravilna intepretacija ofsajda kad je Salah u pitanju :D

Posted

Kao i Origi protiv Evertona - puka sreca, ali tako se uzimaju titule. Pogotovu sto je Totte imao 3 jako izgledne pozicije koje su mogle biti 100% sanse.

E jedini problem je sto imaju kao glavnog konkurenta ubice u vidu Sitija.

Posted
Just now, John Coltrane said:

E jedini problem je sto imaju kao glavnog konkurenta ubice u vidu Sitija.

Ceniš da ne može OGS to da nam završi?

Posted
28 minutes ago, ArleKino said:

Nego, je li ono Tottenham ispravno izveo slobodni udarac prije izjednačenja? Lopta je bila u pokretu kad ju je Kane poslao naprijed.

Verovatno, ali nebitno. Henderson je okrenuo leđa lopti i potrčao umesto da je stao isped Kejna.

Posted

Henderson baš loš danas, kao i Milner i Wijnaldum. Fabinho bi mi počinjao svaku.

A Keita valjda čeka letnju turneju po Maleziji da se uigrava sa Kristi-Dejvisom i Bobi Adekanje Vestom, u pripremi za liga kup.

Posted

Кад се данас млад нисам шлогирао...

Posted
9 minutes ago, čekmeže said:

Verovatno, ali nebitno. Henderson je okrenuo leđa lopti i potrčao umesto da je stao isped Kejna.

Isto sam prokomentarisao. Vajni kapiten koji se dere i glumi neko ludilo, umesto da stane i ne dozvoli brzo izvodjenje faula. Takvi prpousti se desavaju u seljackim ligama i neiskusnim ekipama, nadam se da ce mu Klop izvuci usi.

Posted

Sutra ako teroriziramo Rafu izbijamo na treće mesto sa dva boda više od konkurenata i jačom gol razlikom, što nam daje lufta i da negde zijanimo do kraja :happy:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...