kipo Posted March 31, 2019 Posted March 31, 2019 Vise sretno nego spretno. Onokad navijas za liverpul, a znas da je to nista kako strastveno ce skuzeri navijati za Junajted protiv arapa
radnik Posted March 31, 2019 Posted March 31, 2019 Nije zaustavljeno u pravom trenutku tu. Kad Salah bude najblizi golmanu onda se stopira. Preznojih se ...
Weenie Pooh Posted March 31, 2019 Posted March 31, 2019 (edited) Gledao sam na onom jednom snimku, prilično sam siguran da je, kad Salah istrčava iza linije, lopta već visoko u vazduhu... Edited March 31, 2019 by Weenie Pooh
Jeremija Posted March 31, 2019 Posted March 31, 2019 4 minutes ago, kipo said: Vise sretno nego spretno. Onokad navijas za liverpul, a znas da je to nista kako strastveno ce skuzeri navijati za Junajted protiv arapa
Baldrick S. Posted March 31, 2019 Posted March 31, 2019 4 minutes ago, radnik said: Nije zaustavljeno u pravom trenutku tu. Kad Salah bude najblizi golmanu onda se stopira. Preznojih se ... Takoe, to je pravilna intepretacija ofsajda kad je Salah u pitanju
John Coltrane Posted March 31, 2019 Posted March 31, 2019 Kao i Origi protiv Evertona - puka sreca, ali tako se uzimaju titule. Pogotovu sto je Totte imao 3 jako izgledne pozicije koje su mogle biti 100% sanse. E jedini problem je sto imaju kao glavnog konkurenta ubice u vidu Sitija.
Weenie Pooh Posted March 31, 2019 Posted March 31, 2019 Just now, John Coltrane said: E jedini problem je sto imaju kao glavnog konkurenta ubice u vidu Sitija. Ceniš da ne može OGS to da nam završi?
čekmeže Posted March 31, 2019 Posted March 31, 2019 28 minutes ago, ArleKino said: Nego, je li ono Tottenham ispravno izveo slobodni udarac prije izjednačenja? Lopta je bila u pokretu kad ju je Kane poslao naprijed. Verovatno, ali nebitno. Henderson je okrenuo leđa lopti i potrčao umesto da je stao isped Kejna.
Weenie Pooh Posted March 31, 2019 Posted March 31, 2019 Henderson baš loš danas, kao i Milner i Wijnaldum. Fabinho bi mi počinjao svaku. A Keita valjda čeka letnju turneju po Maleziji da se uigrava sa Kristi-Dejvisom i Bobi Adekanje Vestom, u pripremi za liga kup.
Aleksandar88 Posted March 31, 2019 Posted March 31, 2019 9 minutes ago, čekmeže said: Verovatno, ali nebitno. Henderson je okrenuo leđa lopti i potrčao umesto da je stao isped Kejna. Isto sam prokomentarisao. Vajni kapiten koji se dere i glumi neko ludilo, umesto da stane i ne dozvoli brzo izvodjenje faula. Takvi prpousti se desavaju u seljackim ligama i neiskusnim ekipama, nadam se da ce mu Klop izvuci usi.
Mindaugas Žukauskas Posted March 31, 2019 Posted March 31, 2019 Sutra ako teroriziramo Rafu izbijamo na treće mesto sa dva boda više od konkurenata i jačom gol razlikom, što nam daje lufta i da negde zijanimo do kraja
Recommended Posts