Jump to content
IGNORED

Premier League 2018-19

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Robertson :isuse: 

Džabe Mane i Salah utrčavaju kad je škotski Moreno umislio da je škotski Roberto Carlos...

• Replies 11.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1227

• John Coltrane

844

• 189-

637

• ArleKino

584

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Koji sport Matip igra noćas, samo on zna

Posted (edited)
Just now, Mindaugas Žukauskas said:

Koji sport Matip igra noćas, samo on zna

Večeras najgori:

1) Matip

2) Keita

3) Firmino

4) Robertson

Ali Bobi ističe kandidaturu za sam vrh. Ima tu potencijala za prvo mesto.

Edit: Uf, Milnera sam zaboravio :sad: 

Edited by Weenie Pooh
Posted

Evo je čuvena gnjilanska dijagonala, jako i nikome...

Origi :isuse: Pomozi bože.

Posted
15 minutes ago, Weenie Pooh said:

Kod faula u kontri, žuti se pokazuje kad sudija proceni da je faul napravljen namerno, da bi se kontra sprečila.

Kad igrač ispred tebe naglo zastane (Snodgrass se spetljao u driblingu) a ti očigledno slučajno naletiš na njega, to je faul ali nema razloga za žuti.

Ja jednostavnije ne umem da objasnim, jbg. A prijateljska preporuka da se opustiš i uživaš je bila iskrena. Ja sam u lošim partijama MUFC obično spokojno uživao, nisam imao potrebu da kmečim što ih sudije ne donabijaju.

Tekmu gledam uglavnom zbog Maneovog ucinka kog imam u fantaziju i zato sto po kuci nosam bebu koja ima grceve pa mogu da blejim u TV (inace bih verovatno igrao FM ili citao peti tom Moje borbe). 

Lose sudjenje u PL je opste mesto,stvarno nema potrebe da mi ucitavas nesto sto nije. 

Posted

Pelegrini pokazuje "dva" Klopu, objašnjava da su ga častili sa dva nedosuđena a više nego čista ofsajda. I to uzalud.

Realno, ovo nije ništa novo. Cele sezone uzimaju više bodova nego što igrom zaslužuju - u poslednje dve utakmice zaslužili su nula bodova, a uzeli dva.

Česitke Ruksinu itede, vratiće prvo mesto protiv Evertona. Gudison Park ima da slavi svaki primljen gol...

Posted

Stvarno ovaj Klop nema nimalo dostojanstva. Pokrij se ušima i beži u tu svlačionicu.

Posted

Ijopet ne svira offside od metar i po. Lol

Na šta sve Klop kuka sudiji? Evo tek sad ode u tunel, nešto mu nije jasno.

Posted

Oteše Čekićarima dragocena dva boda, a ko zna, možda će im baš toliko zatrebati da ostanu u Premijer Ligi...  :fantom:

Posted

Falio samo Džerard da se oklizne..

Ne znam šta je Keita igrao u lajpcigu, ali kontam da mu leže zadaci na sredini samo da remeti protivničke akcije, nešto kao Erera u Junajtedu

Posted (edited)
5 minutes ago, kipo said:

Ne znam šta je Keita igrao u lajpcigu, ali kontam da mu leže zadaci na sredini samo da remeti protivničke akcije, nešto kao Erera u Junajtedu

Još kad bi umeo da poremeti neku protivničku akciju, pa da kažeš makar to. U teškom je kanalu, ko zna da li će se zadržati u klubu koliko Herrera kod vas.

Neću mnogo da ponavljam, ali bar jednom moram: Klopp je spektakularno osakatio prošlogodišnji tim. Potpuno ih je izbacio iz napadačkog ritma igrajući 4-5-1, izvlačio pobede na mišiće i Van Dajka, a sad kad odbrana popušta odjednom očekuje da će napad bez problema da zaigra na prošlosezonskom nivou. Samo ih je postrojio u staru formaciju i kao, ajde opet na tri plus, jel' važi? Pa ne važi, jebiga. Ne igra ti Voja Fucking Brajović u napadu.

Edited by Weenie Pooh
Posted
1 hour ago, Weenie Pooh said:

Znaš da ja ne volim da mračim :fantom: ali baš mi deluje kao onaj deo sezone u kom se ovakve utakmice rutinski gube, pa usledi dugoročni raspad sistema; freefall do avgusta.

Pre nekoliko godina nas je tako na zimu napunio Newcastle koji uopšte nije mogao da se sastavi, 1 Gini Wijnaldum nam zabijao golove... sličan osećaj imam i sad.

Forma nekad mora da padne, a tim je bio solidno osakaćen povredama. To je i do Klopa što je pustio Klajna potpuno nepotrebno. 

Ali kontam da će protiv Bornmuta da bude sve okej.

Posted

Par fotki pre i posle utakmice sa Lesterom

IMG-0322.jpg

IMG-0391.jpg

Severna tribina je zrela za jedno proširenje.

Posted

Sad gledam sliku Anfielda, pa prema toj tribini su sve zrele za prosirenje. :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...