Pokojni Ruxin Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 7 minutes ago, kipo said: I Rafa Pereira startuje pozadi sa Matićem, ajde da izdominira i osvoji srca navijača i Ole je najveći car koji je hodio Engleskom edituj to brzo u klod puel, pa da ti se klanjamo kad ispadneš pametan sutra
kipo Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 8 minutes ago, Pokojni Ruxin said: edituj to brzo u klod puel, pa da ti se klanjamo kad ispadneš pametan sutra Još jedna mina, realno. 3 minutes ago, Giggsy said: Martial povredjen. Sve ok. Ugazicemo ih Ništa ozbiljno, kažu. Taman da izrotira Tavambu i Aleksisa, vidi gdje su njih 2 zaista.
John Coltrane Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 @renne Malo mi morbidan revrenDzon sa ovim kezom na licu... Bilo bi fino ugaziti mesarsko-glumacku bandu pod imenom Brnli.
Weenie Pooh Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 Gojko ceni da kad ti sudija pokaže pištaljku, to znači da možeš da izvedeš slobodnjak kad god hoćeš.
John Coltrane Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 3 minutes ago, Weenie Pooh said: Gojko ceni da kad ti sudija pokaže pištaljku, to znači da možeš da izvedeš slobodnjak kad god hoćeš. A daj jebes nas da je stvarno to rekao?!
Jeremija Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 (edited) Kilavo, Pereira deluje kao da je zalutao na teren, ili što bi Englezi rekli, "rabbit in the headlights". Edited January 29, 2019 by Jeremija
Weenie Pooh Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 32 minutes ago, John Coltrane said: A daj jebes nas da je stvarno to rekao?! Da, i ponovio na kraju poluvremena. KDB imao slobodnjak pri aut liniji, sudija mu gurne pištaljku pod nos i onda se okrene, a ovaj momentalno asistira Agueru za 2-0. Sudija poništio gol i pokazao žuti, a Gojko gleda snimak i zaključuje kako je sudija "gestikulacijom pokazao Belgijancu da može da izvede slobodan udarac". Valjda čovek nije video pištaljku u ruci, ali i bez pištaljke ne znam šta zamišlja kakva to je gestikulacija. "Ovako se krste pravoslavci, jel vidiš Kevine, ovako sva tri prsta skupljeno. Ajde sad, fire at will."
Jeremija Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 Šta sam rekao za Pereiru? Mala, slaba pizda.
Recommended Posts