Jump to content
IGNORED

Premier League 2018-19

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Pa kupuju vjerovatno sve talentovano sto postoji na svijet, nisu li uzeli skoro i onu bracu iz Zvezde beše? Ako neki probije plafon prodaju ga u Real, ostale otjeraju..

• Replies 11.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1227

• John Coltrane

844

• 189-

637

• ArleKino

584

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Pa to, Celzi cini mi se da ima nekih 30-40 igraca na pozajmicama koznagde. Navodno ce zabraniti to uskoro, tj. ograniciti broj takvih igraca.

Posted

Sad kad smo se riješili tih suvišnih kupova, idemo ka šestom mjestu i osvajanju Evropske lige. :fantom: Utakmicu nisam gledao obzirom da sam imao goste i recimo da je jako lijepo od njih što su došli.

Perišić... Ima i gorih opcija. Problem je što smo u dvije utakmice sa Sektom ostali bez tri stopera. :isuse: U onoj prvoj pocijepan Holding, u ovoj sad Sokratis out do kraja februara, a Koscielny...tek ćemo vidjeti. Bez Bellerina smo ispali iz oba domaća kupa, vidi se koliko je on neophodan za ovo što Emery hoće da igra sa samoubilački visoko postavljenim bekovima.

Posted

O jbt... Sta je sledece ako prodjemo - Liverpool?

Posted

Ne brini, mi smo se tu već galantno izmakli :dry: 

Imaćeš Vukove našeg Nenada Espirita Santa, ako prođu uvek neugodni Shrewsbury i Bristol. 

Posted

Da, da, sad sam se vratio da editujem.

Shitty onda

Posted

Ko je jos ostao od premijerligasa, Palas i Brajton?

Posted

Rafa uzima bodove Pepu? Došlo mi onako, kao kroz maglu..

Posted

lol, no

nije mi došlo ništa, samo se vrlo razumem u fudbal :fantom:

Posted

I Rafa :)   Pereira startuje pozadi sa Matićem, ajde da izdominira i osvoji srca navijača i Ole je najveći car koji je hodio Engleskom

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...