Jump to content
IGNORED

Premier League 2018-19

ArleKino

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, MiddleClass said:

A kritike javnosti ovoga puta nisu usmerene ka njemu, već ka igračima. Legende kluba bile su oštre... 

"Nekada je Junajted imao napadače kao što je Kantona, koji je loše lopte pretvarao u dobre. Sada ima Lukakua, koji dobre lopte pretvara u loše", rekao je Rajan Gigs. 

"U Junajtedu igra mnogo fudbalera koji nisu dostojni ovog kluba. Da neko ne zna ništa o fudbalu, mislio bi da je Junajted prosečan engleski klub, a ne gigant", kazao je Roj Kin. 

Murinju se zamera što je Pola Pogbu ostavio na klupi. 

"Očekivao sam da budu užasni, ali uvek nekako mislite da može nešto da se drugačije dogodi. Zamislite Pogbu koji sa klupe gleda Matića, Ereru, Felainija i Freda kako ne umeju da odigraju nijedno smisleno dodavanje. Niko od njih ne ume da doda loptu, da je prihvati ili oduzme", kazao je Gari Nevil. 

"Ako ti ne treba Pogba, pusti ga da ide. Velika stvar ako ode... Odlazio je već jednom, pa je Junajted preživeo", nadovezao se Kin. 

Portugalski stručnjak je u više navrata isticao da igrači daju sve od sebe. 

"U tome je problem. Oni daju sve od sebe, ali su loši. Defanzivno – katastrofa. Kupite igrača, vi ste Mančester, ogroman klub", poručio je Kin.

Gigs objasnio.

+1 i na Kina i Nevila.

Lako je biti general posle bitke, sad bi svi da pljuju niko ne  nudi konstruktivna resenja :fantom:

A Roj Kin je pokazao koliko je dobar trener :dry:

Salu na stranu ti ljudi vrte jedno te isto godinama, niko (sem Nevila) ne upire prstom u one glavonje gore (tj. Vudvorda). UTDov sunovrat je krenuo odlaskom SAFa i nista se nije promenilo sem da su se pocele trositi velike pare na velike lopate. SAF je za svakog Klebersona, Posebona ili Obertana imao 3 bolja i to u istom prelaznom roku.

@ArleKino

Taj podatak i ne cudi, kod Murinja nema sredine ili najbolji ili totalni kanal.

• Replies 11.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1227

• John Coltrane

844

• 189-

637

• ArleKino

584

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
2 minutes ago, John Coltrane said:

Salu na stranu ti ljudi vrte jedno te isto godinama, niko (sem Nevila) ne upire prstom u one glavonje gore (tj. Vudvorda). UTDov sunovrat je krenuo odlaskom SAFa i nista se nije promenilo sem da su se pocele trositi velike pare na velike lopate. SAF je za svakog Klebersona, Posebona ili Obertana imao 3 bolja i to u istom prelaznom roku.

Neville piša po upravi da bi bio originalan, jer danas više nema ko ne zaliva Specijalnog obilato, ali nije najjasnije šta je to Woodward trebalo da uradi drugačije - doveo najtrofejnijeg menadžera na svetu, poverio mu milione bilione, gledao ga kako kupuje mediokritete ili vrhunske igrače pretvara u kršine... i šta sad? Da ga časti još koju stotinu miliona da spizdi na Brazilce iz Šahtjora i mlade repstativce Portugala? Da mu kupi Griezmanna i Asensija pa da i oni greju klupu?

Očigledno je da mu više ne veruju, ali tu jasnog i brzog rešenja nema. Dok ne izmisle adekvatnu zamenu, gledaće ga kako se ukopava sve dublje i prima platu za to. Šta bi drugo mogli da rade, osim da mu daju džinovski payout i još pride natovare nekog caretakera na platni spisak?

Posted
21 minutes ago, Weenie Pooh said:

Neville piša po upravi da bi bio originalan, jer danas više nema ko ne zaliva Specijalnog obilato, ali nije najjasnije šta je to Woodward trebalo da uradi drugačije - doveo najtrofejnijeg menadžera na svetu, poverio mu milione bilione, gledao ga kako kupuje mediokritete ili vrhunske igrače pretvara u kršine... i šta sad? Da ga časti još koju stotinu miliona da spizdi na Brazilce iz Šahtjora i mlade repstativce Portugala? Da mu kupi Griezmanna i Asensija pa da i oni greju klupu?

Očigledno je da mu više ne veruju, ali tu jasnog i brzog rešenja nema. Dok ne izmisle adekvatnu zamenu, gledaće ga kako se ukopava sve dublje i prima platu za to. Šta bi drugo mogli da rade, osim da mu daju džinovski payout i još pride natovare nekog caretakera na platni spisak?

Vudvard je tu mnogo pre Murinja i najveci problem je sto on ima bezrezervno poverenje Glejzera. Pare nek kaplju, za ostalo ne mari.

Prvo je doveden Mojes -kanal, pa su tolike pare sprcane u LVG tim i sta je osvojio - 1 FA kup. Onda su vodjeni covekom koji donosi expresan uspeh doveli Murinja koji je osvojio 1 kup i 1Kup UEFA. Premalo i pretanko za klub koji treba da vedri i oblaci PL i Evropom. Sta je trebalo da uradi? Da zaposli nekog ko je strucan za fudbal i da mu objasni kako stvari stoje u tom departmanu, zasebno od onog finansijskog jebali ih Mily jastuci, Chivas regal i ostali Aperol shpricevi.

Posted

Meni nije najjasnije zasto se zbog pisljivihTM  14M odstete Murinja drzi, umjesto da Kerik npr odradi do kraja sezone. Imao bi svlacionicu bar, ne bi ispao iz lige, i u boljem raspolozenju docekati novu sezonu s Alegrijem novim trenerom. Ako vec nije u pitanju neko nadjebavanje njega i Vudvorda, sto je besmisleno, ali bi bilo lijepo isutirati ga iz kluba bez penija. Ovako se klub srozava i srozava.

Posted

Mojesaru je vaspostavio SAF, to možeš samo njemu da okačiš oko vrata. Eventualno je uprava kriva što čoveku nije dala šansu malo duže i dovela još nekog iz Evertona - Papi Đilobođi bi baš dobro legao, eventualno Džoni Hejtinga. 

LVG je igrao ozbiljan fudbal, upola atraktivniji od ovog Specijalnog (doduše 1.5 puta ništa je ništa, crva nije ni bilo). Ako ste hteli rezultate, trebalo je njega da sačekate. Čujem da se Murinjo vadio baš na njega juče, žalio se da mu je ostavio "permanently injured" igrače? Nemam pojma na koga je mislio.

Specijalni je bio sensible choice u to vreme, sećam se da su ovde mnogi navijali da baš on dođe (ja ponajviše), ne možeš previše da zameriš Woodwardu što je naseo na hajp njegove nepobedivosti na koji je naseo i skoro ceo svet.

Posted

tenor.gif

"Kažu jedne portugalske novine da je igrač u mojim godinama (37) na kraju karijere. Slažem se. Ali da ih pitam, kad bi rekli da jedan trener više nije sposoban da vodi i trenira svoj tim?"

Posted

Sve trojica ovih gore su (bar u Junajtedu) slicnu filozofiju gurali, statistika, xG, trenerska genijalnost, ne primiti gol prije svega. Cak bi i Zidan sad bio bolje resenje za Junajted od nekog poput njih. Vrhunac bi bio da sad dovedu Cola :dry: pu pu pu

Posted (edited)

malo tranfser vesti vezano za chelsea. sve nagadjanja.

navodno je atletico hteo da dovede pulisica ali su dobili odgovor da je jedan premijerligaski klub vec ima dogovoren transfer za leto. nagadja se da je u pitanju chelsea ali i liverpool se spominje.

fabregas, drinkwater, zappacosta, morata, christiensen su svi na izlaznim vratima vec u januaru. osim za fabregasa i zappacostu mogu za sve zamisliti da odu. morata se nudio barceloni, koji zele i christenesena na pozajmicu. zappacosta je linkovan sa talijanima tipa roma, inter, etc, ali bi se morao dovesti zamena da on ode. a osim nekog rumora hysaj - christensen nije bilo price o bekovima.

italjianski fudbaleri toneli i barella su se spominjali kao zelje sarrija. ovaj drugi navodno bi bio preko 40 miliona necega. nemam pojma kakvi su. 

za cho-a se interesuje bayern koji bi menjao vremesna krila sa novim talentom. zele i oni da imaju svog sancha. cho jos uvek nije potpisao novi ugovor a ovaj mu istice 2020. osim hazardovog ugovora i za njegov se prica da je veliki problem ove uprave. a to sto mu sarri ne daju prilike u pl, nikako ne pomaze.

navodno je i mitrovic nezadovoljan u fulhamu nakon sto je jokanovic dobio otkaz. vrlo rado bih ga voleo videti u chelsea, prvo na neku pozajmicu sa opcijom otkupa na leto.

inace, mi je malo verovatno da cemo dovoditi vise od jednog igraca. nije jos tolika panika u klubu.

Edited by 189-
Posted

Хајде и ја да се јавим са најавом трансфера у Вест Хем у зимском прелазном року.

Трансфера у Вест Хем у зимском прелазном року неће бити. :)

Један необавештени блогер чији је максимум да пренесе клупско саопштење за штампу док вири из буља власника клуба је саопштио фантастичну вест:

”The board is being forced to take a cautious view of finances given the club will lose around £30 to £40 million on their own estimates and have no spare money at this stage for big or even moderately priced signings.”

Обратите ли пажњу, открићете да је то ”губитак у односу на предвиђени добитак”, што значи да су цареви планирали да зараде 100 милиона, да су зарадили 70 и да су тако практично у губитку од 30. :rolf:

Али, хајде. Нећу да се буним, стварно су летос одрешили кесу. Волео бих да се коначно решимо Најскупљег :wub: , а не бих се љутио ни да запакујемо Антонија пошто се млади Диангана опасно намеће. Ускоро се враћа Ланцини, а чини се и да ће Вилшир добити прилику да се повреди на некој званичној утакмици. Задњи везни је и даље болна тачка и не верујем да ћемо то решити скоро. Пелегрини се због тога пребацио на 4-4-2 и резултати су ту, али са Ноублом који је потписао продужетак до 2021. године, тешко да ћемо да се уплетемо у борбу за било шта више од средине табеле. Моје амбиције су, наравно, да не испаднемо, евеееентуално неко 7-9. место. И неко финале Купа сваких пар година, их! А за то нам је потребан задњи везни.

Posted

Šta je sa mladim Rajsom, deluje mi kao vrhunski prospekt na DM? Takođe Isa Diop će biti štoperska zver, ako to već nije. Što se tiče Nobla, moje mišljenje je da je taj čovek nivo Championshipa već 2-3 sezone, i apsolutno mi je nejasan taj novi ugovor.

Posted
1 hour ago, Weenie Pooh said:

Mojesaru je vaspostavio SAF, to možeš samo njemu da okačiš oko vrata. Eventualno je uprava kriva što čoveku nije dala šansu malo duže i dovela još nekog iz Evertona - Papi Đilobođi bi baš dobro legao, eventualno Džoni Hejtinga. 

LVG je igrao ozbiljan fudbal, upola atraktivniji od ovog Specijalnog (doduše 1.5 puta ništa je ništa, crva nije ni bilo). Ako ste hteli rezultate, trebalo je njega da sačekate. Čujem da se Murinjo vadio baš na njega juče, žalio se da mu je ostavio "permanently injured" igrače? Nemam pojma na koga je mislio.

Specijalni je bio sensible choice u to vreme, sećam se da su ovde mnogi navijali da baš on dođe (ja ponajviše), ne možeš previše da zameriš Woodwardu što je naseo na hajp njegove nepobedivosti na koji je naseo i skoro ceo svet.

Kako je, rezultatski, zavrsavao taj "ozbiljan fudbal", pogotovu spram Falkaa i DiMarije koje je isti doveo? Ako ni zbog ceg drugog, ono kriv je sto je doveo drvo zvano Markos Roho.

Btw sta toliko tebe boli Murinjo, nije valjda zbog onog Dzerardovog klizanja?! Da samo tebe neko cita pomislio bi da je Vudvord jedna nevina dusica zalutala u surovi svet lopte i para :cry:, a mrski Murinjo odgovoran za, minimum, 1 svetski rat.

Posted
35 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Šta je sa mladim Rajsom, deluje mi kao vrhunski prospekt na DM? Takođe Isa Diop će biti štoperska zver, ako to već nije. Što se tiče Nobla, moje mišljenje je da je taj čovek nivo Championshipa već 2-3 sezone, i apsolutno mi je nejasan taj novi ugovor.

Јесте мали Рајс добар, али затежу око новог уговора и он и клуб. Игра ваљда за 3к фунти недељно и неће да потпише нови уговор, а уговор му истиче на лето. Срећом има неку клаузулу да могу да му продуже до 2021, али из праксе смо видели да данас нико не може да задржи незадовољног играча, тако да је овај продужетак ту само да би га скупље продали. Шта ћеш, неће нико стварно квалитетан да седи у објективно слабијем клубу. Ево на пример Стерлинг. :D 

То нас доводи до Ноубла: дечак из краја, живи цео живот близу стадиона, ишао на текме као дете, прошао све категорије, није хтео да оде из клуба ни када је био на списку репрезентације, а ми испали у Чемпионшип... Кул је он тип и веома важан за тим, сваким даном све мање на терену, али све више у свлачионици. И мене је зачудио уговор на још три године, али очигледно је план да заврши каријеру у тиму у коме је каријеру и почео и да се пресели у управу клуба. 

За Диопа се знало да је звер и плаћен је зверских 22 милиона фунти, али Балбуена је Пелегринијевo откриће које је плаћено мизерних (за Премијер лигу) 4 милиона. :smiley_hail:

А Андерсон је чудо. Оно што је, према речима колега форумаша који прате Италијане, тамо само наговештавао у понекој утакмици овде демонстрира у сваком контакту са лоптом. Нисам мислио да ћемо тако брзо после Паје добити неког фудбалског виртуоза.

Posted

Ima smisla to za Nobla, mada i dalje mislim da bi trebao daleko manje da igra. Neka bude neki Štimara, atmosfera guy, ako je već toliki čekićar. Eto, oporavlja se Vilčer, može on da uskoči, mada realno, ako hoćeš iskrenu goonersku ocenu, nećete se tu 'leba najesti. :D

Posted
1 hour ago, John Coltrane said:

Btw sta toliko tebe boli Murinjo, nije valjda zbog onog Dzerardovog klizanja?! Da samo tebe neko cita pomislio bi da je Vudvord jedna nevina dusica zalutala u surovi svet lopte i para :cry:, a mrski Murinjo odgovoran za, minimum, 1 svetski rat.

Eh sad, pa nismo od juče. U trenutku Džerardovog klizanja moj Specijalni rezentman je već imao dvocifreni broj godina, a on mi je tog tragičnog dana stvarno bio najmanje bitan.

Ovo sad pišem čisto onako prijateljski, saosećam sa vašim bolom (svako ima svog Hodžsona) a i malo do umereno uživam u tom retkom celestial alignment: da baš u isto vreme kriziraju mrski klub i još mrskiji trener, pa to je... to je... 

giphy.gif

Woodwarda branim zato što ga Gnevil neosnovano napada, besramno sugeriše da je problem u upravi a pritom ne otkriva da li misli da je problem #1 što su Specijalnog uopšte dovodili,  #2 to što ga još nisu najurili, ili #3 to što mu nisu dali dovoljno para da baci u bunar

Opcija #3 je presmešna i ne vredi je posebno komentarisati.

Opcija #2 jedina ima koliko-toliko smisla, ali i za to ima opravdanja (high profile rokade trenera moraju da idu svojim tokom, nema tu žurbe) 

Ali opcija #1 je meni posebno iritantna ako je iznosi bilo ko osim mene i mojih istomišljenika, old school murinjomrzitelja. Čovek je imao izuzetnu reputaciju kada su ga dovodili! (Malo okrnjenu raspadom u Čelsiju, ali ne previše.) Praktično ceo svet ga je cenio kao dokazanog šampiona, sposobnog da sa samo svojih deset prstiju (i ubedljivo najvećim budžetom u ligi) pravi čuda. Bilo je sasvim rezonski uzeti ga tada, mnoga su piskarala to pozdravljala i bila u fazonu "najzad, dosta tih Mojes/Van Gal zajebavanja, sad ćete videti kako se vozi.) Ni jebeni Nevil se nije tada bunio, nije tvrdio - kao ovde neki mudri ljudi - da je u pitanju precenjeni, podli šarlatan čiji je prioritet bila i ostala samopromocija. Onda sad nema pravo da kaže "Jebeni Woodward, što ga je dovodio". Neka se poklopi ušima i ćuti na tu temu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...