Jeremija Posted December 16, 2018 Posted December 16, 2018 7 minutes ago, John Coltrane said: Meni nije jasno prisustvo Darmiana pogotovu sto je u prosli put Jang stavio Salaha u dzep. Da ce biti muka, bice, jedino se uzdam u to sto je Klop redovna Murinjova musterija, ako se vise u bilo sta smemo uzdati kad je voljeni klub u pitanju, jel?! Ja od one utakmice sa Valensijom bukvalno jednu utakmicu nisam opušteno gledao, manje više prestao i da pijem, barem viski...
189- Posted December 16, 2018 Posted December 16, 2018 ala smo se namucili na kraju da izvucemo pobedu. svekupuno bleda partija i lako se moglo desiti da ga ovi uvale. rlc me sve vise odusevljava. odlican je na lopti, sjajna tehnika za nekoga sa takvom konstitucijom. jos je dosta jak i bas je tesko oduzeti loptu od njega. jos malo samopouzdanja da ima pa da malo kurcevitije udje u driblinge, bice jos bolji. mada, i dalje ima taj neki nonsalantni govor tela...
Grandilof Posted December 16, 2018 Posted December 16, 2018 23 minutes ago, John Coltrane said: Meni nije jasno prisustvo Darmiana pogotovu sto je u prosli put Jang stavio Salaha u dzep. Da ce biti muka, bice, jedino se uzdam u to sto je Klop redovna Murinjova musterija, ako se vise u bilo sta smemo uzdati kad je voljeni klub u pitanju, jel?! Ma da...
copkillah Posted December 16, 2018 Posted December 16, 2018 29 minutes ago, John Coltrane said: Meni nije jasno prisustvo Darmiana pogotovu sto je u prosli put Jang stavio Salaha u dzep. Da ce biti muka, bice, jedino se uzdam u to sto je Klop redovna Murinjova musterija, ako se vise u bilo sta smemo uzdati kad je voljeni klub u pitanju, jel?! Ako se u to uzdaš, nećeš se baš mnogo usrećiti, Klop ima više pobeda nad Murinjom nego Murinjo nad Klopom Osim naravno ako nerešene ne računaš u Murinjove pobede
Grandilof Posted December 16, 2018 Posted December 16, 2018 March 10, 2018 Premier League Man United 2-1 Liverpool October 14, 2017 Premier League Liverpool 0-0 Man United January 15, 2017 Premier League Man United 1-1 Liverpool October 17, 2016 Premier League Liverpool 0-0 Man United October 31, 2015 Premier League Chelsea 1-3 Liverpool Pa ni tako, moras jos suziti.
Weenie Pooh Posted December 16, 2018 Posted December 16, 2018 41 minutes ago, John Coltrane said: Meni nije jasno prisustvo Darmiana pogotovu sto je u prosli put Jang stavio Salaha u dzep. Pa stavljaće ga i sad, samo kao WB. Šta hvali ako ima Darmiana kao podršku, posebno ako se od Salaha bude očekivalo da trčkara nazad i pomaže?
Weenie Pooh Posted December 16, 2018 Posted December 16, 2018 Ali evo, Flopara je izgleda odlučio da časti Žozea prvih 60 minuta igrajući 4-5-1 sa Salahom centralno, Keita levo Mane desno
John Coltrane Posted December 16, 2018 Posted December 16, 2018 Jao Lukakua Btw na SKY kazu da ova trojica u napadu nisu dali gol UTDu u PL-znaci natrpace nas veceras za sve propusteno. Edit: Upravo izlazi potpis ispod Firmina 1 gol u 8 tekmi protiv UTD Sent from my iPhone using Tapatalk
Pečorin Posted December 16, 2018 Posted December 16, 2018 Ovo je strašno. Ne umeju osnove da urade, prosto izbacivanje lopte..
Mindaugas Žukauskas Posted December 16, 2018 Posted December 16, 2018 Da Lukaku nije išao na ovu loptu gol bi bio priznat. Naravno, i Alison bi ostao prikovan za bliži ugao, očekujući da loptu dira Lukaku koji uopšte nije tamo.
Weenie Pooh Posted December 16, 2018 Posted December 16, 2018 9 minutes ago, John Coltrane said: Btw na SKY kazu da ova trojica u napadu nisu dali gol UTDu u PL-znaci natrpace nas veceras za sve propusteno. Edit: Upravo izlazi potpis ispod Firmina 1 gol u 8 tekmi protiv UTD Pa da, to su one statistike tipa "nikad nisu dali gol ovom protivniku u ponedeljak uveče po kiši".
Recommended Posts