Pokojni Ruxin Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 To svakako ne menja činjenicu da je bog fudbala ako dobije chelsea u gostima sa rezervistom na ključnoj poziciji, zar ne?
John Coltrane Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 A i sa druge strane bez spica. 0:0 u najavi
Pokojni Ruxin Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 (edited) E ali ozbiljno, jel ikad u istoriji sveta postojao tim toliko moćan da nigde i spominjemo ulaženje u derbi bez 2 najbolja igrača i najboljeg levog beka lige? Pa zar pored toga treba dodati nešto o pepovoj moći...i to nije kao da su zamene ne znam kakve. Klasično krilo bernardo silva igra u vezi, alžirski one-season-wonder rezervista na terenu, sa klupe svoju priliku čeka žezuš kojeg copi ceni ovoliko... Edited December 8, 2018 by Pokojni Ruxin
Weenie Pooh Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 52 minutes ago, copkillah said: Pa nema drugu opciju, u hijerarhiji, uz povređene i odsutne igrače, Marez je ispred Brazilca svakako Kako nema, pa igrao mu je Rasim ranije u špicu ponekad, a i ove nedelje je najavljivao da bi mogao da ga tu koristi u odsustvu Kuna.
Pokojni Ruxin Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 Šteta što opet ne igra kristensen umesto odličnog luiza
Weenie Pooh Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 Gledam na preskok, jel' bila neka šansa do sada? I zašto Kante ovoliko srlja, kao da je stavio pare na to da će pre ili kasnije sam izneti loptu?
Pokojni Ruxin Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 Just now, Weenie Pooh said: Gledam na preskok, jel' bila neka šansa do sada? I zašto Kante ovoliko srlja, kao da je stavio pare na to da će pre ili kasnije sam izneti loptu? Da, odrašmo ih
Mindaugas Žukauskas Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 Jel mi se čini ili je Arsenal napravio bolji izbor sa trenerom nego Čelsi? Pogotovo ako uzmemo u obzir da je Čelsi klub koji teži ka instant rezultatima, a Sari je čovek koji radi sistemski na duge staze.
Weenie Pooh Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 4 minutes ago, Pokojni Ruxin said: Da, odrašmo ih Ako ih odrašete™ 0-0 do kraja, opet ste prvi. Realno, nema smisla previše zapinjati...
Recommended Posts